Menu

Dana Cup vagt i SHI - du kan tilmelde dig nu

image
Ulla Bangsgaard
29. februar 2020 kl. 10:33

Nu kan du tilmelde dig en vagt under Dana Cup i uge 30. Der er brug for vagter lørdagen før og lørdagen efter Dana Cup til opsætning samt nedtagning/oprydning af boder m.m. Derudover skal der også bruges vagter i madteltet, slikvognen, pølsevognen og øl-/grillvognen.

Vagterne er på 3-6 timer og du er garanteret hyggeligt samvær med de andre vagter, og du hjælper derved din klub.

Alle der spiller med i Dana Cup 2020 skal have en forælder/anden person, der tager en vagt i SHI under Dana cup. I år vil der derfor blive registreret, hvilke(n) spiller(e) din vagt tages for. Som udgangspunkt er det fodbold- og håndboldafdelingerne i SHI, der skal bemande vagterne, men personer fra de øvrige afdelinger er selvfølgelig også velkommen til at tage vagter. Regler for fodbold- og håndboldspillere i SHI er beskrevet herunder:

Fodbold:

  1. Alle der skal spille fodbold for SHI til Dana Cup, skal for at være spilleberettiget have en forælder eller anden (mindst 18 år), der tager en vagt i SHI.
  2. En spiller, der har en forælder, der er træner eller udvalgsmedlem i SHI, er spilleberettiget – også selvom det er for et andet hold eller i anden afdeling og dette hold ikke deltager i Dana Cup. Alle trænerens/udvalgsmedlemmets børn er spilleberettiget til Dana Cup.
  3. Træneren for det enkelte hold i SHI kan ”reservere” skraldevagter til de spillere, hvis forældre af en eller anden grund ikke har mulighed for at tage en vagt i SHI (arbejde, helbredsmæssige forhold eller andet). Dette besluttes internt i den enkelte årgang. I tilfælde af tvivl kan fodboldudvalget kontaktes.
  4. Træneren for det enkelte hold i SHI kan i samråd med fodboldudvalget beslutte, at en spiller er spilleberettiget selvom, der ikke tages en vagt i SHI.

 

Håndbold:

  1. Alle håndboldspillere i SHI skal som udgangspunkt have en forælder eller anden person, der tager en vagt i SHI. Dette kan dog fraviges, hvis mindst et af nedenstående forhold er opfyldt (pkt. 2-4)
  2. En håndboldspiller, der har en forælder, der er træner/udvalgsmedlem i SHI, behøver ikke tage en vagt i SHI.
  3. Hvis håndboldspilleren også spiller fodbold og skal spille for SHI under Dana Cup så gælder reglerne som beskrevet under fodbold og der skal kun tages én vagt
  4. Hvis håndboldspilleren også spiller fodbold og skal spille for en anden klub under Dana cup kan håndboldtræneren i samråd med håndboldudvalget beslutte at denne spiller ikke skal tage en vagt i SHI.

 

Tilmeldingsproceduren er beskrevet på SHI's hjemmeside - følg dette link: http://www.shi-sport.dk/klub-info/dana-cup/tilmelding-til-dana-cup-vagter/

På ovenstående link kan de ledige vagter også ses.

Tilmeldingen skal sendes til: ulla.bangsgaard@mail.dk - husk at angive navn, adresse, mobilnr., mailadresse, den vagt du ønsker samt hvilke spiller(e) du tager vagt for.

Luk