Menu

Information om genåbning af SHI

image
08. maj 2020 kl. 11:36

Det er vigtigt at pointere, at SHI i genåbningen følger myndighedernes retningslinjer.

Vi håber I alle vil hjælpe os med at overholde disse retningslinjer samt de retningslinjer, der gælder specifikt for SHI. Disse SHI specifikke retningslinjer vil blive kommunikeret af hovedbestyrelsen, afdelingsudvalgene, trænere og ledere.

Vi ved godt, det vil blive en anden måde at være en del af SHI på. Ved at følge disse retningslinjer tror og håber vi på, at SHI hurtigst muligt kan komme tilbage til det foreningsliv, vi alle kender og prioriterer så højt, samt sørger for at begrænse en evt. smitte, hvis den skulle opstå i SHI.

Hovedbestyrelsen vil i starten af uge 20 sætte sig sammen og beslutte, hvordan de overordnede retningslinjer skal være, og herefter vil det blive kommunikeret ud via hjemmesiden, Facebook og mails i Conventus. De enkelte afdelinger i SHI vil også kommunikere afdelingsspecifikke forhold ud via Facebook og mails, og de enkelte trænere og ledere vil blive instrueret i, hvordan genåbningen vil foregå.

Der er IKKE opstart af træning, før dette er kommunikeret af det enkelte afdelingsudvalg, og dette vil blive hurtigst muligt og senest i uge 21. Vi håber I alle vil respektere dette og hjælpe med at sørge for at genåbningen af SHI forløber på en sundhedsmæssig forsvarlig måde. Evt. spørgsmål kan rettes til hovedbestyrelsen eller de enkelte afdelingsudvalg.

Hovedbestyrelsen i SHI

Luk