Menu

Jule- og nytårshilsen fra SHI forretningsudvalg

image
Ulla Bangsgaard
27. december 2020 kl. 16:20

Kære alle SHI´ere

Her en lille julehilsen fra Forretningsudvalget.

2020 er på mange måder et år, man har lyst til at lægge bag sig hurtigst muligt, når vi ser på al det ekstra arbejde, som året har medført. Også for frivillige i SHI har der været nok at se til for at få planlagt de ekstraordinære tiltag omkring Corona restriktionerne. Trods de besværlige omstændigheder skal der lyde stor ros til alle vores frivillige og også vores udøvere samt forældre i SHI skal have en tak for at bakke op og støtte SHI, således vi alle kan bidrage til en så sikker håndtering som muligt.

I 2020 valgte SHIs formand gennem 13 år at takke af. Vi takker Henrik Mogensen for hans store indsats. I samme ombæring som Henrik takkede af, blev der valgt nye medlemmer til Hovedbestyrelsen, således den består af 5 medlemmer samt 2 suppleranter, hvoraf de 2 sidstnævnte også deltager på møderne. Fremadrettet har vi valgt at navngive den reelle hovedbestyrelse som SHIs Forretningsudvalg. Forretningsudvalg har fast møde hver anden måned. I de øvrige måneder afholdes også møder, her deltager tilligemed vores formænd for afdelingerne; fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, løb samt repræsentanter for Sponsorudvalg, SHIs Venner og Baneudvalg.

Forretningsudvalg har i efteråret 2020 valgt at sætte 3 fokuspunkter, som vi ønsker at arbejde med i vores arbejde de næste min. 2 år:

  • Fastholdelse og forøgelse af medlemmer og frivillige
  • Styrk breddeklubben SHI
  • SHI er én forening

Særligt i forlængelse af punkt 1 vil jeg gerne slå et slag for, at vi kan få endnu flere frivillige til SHI, for den vej at sikre god opbakning til vores medlemmer i deres sport, udvikling fremfor afvikling og for at styrke SHI som klub. Til foråret 2021 arbejder vi med at arrangere en fælles eftermiddag med foredrag udefra for at styrke de kvaliteter vores frivillige besidder, og for at guide de frivillige i den retning som vi i SHI gerne vil sætte.

Vi sammentæller pt. ca. 180 frivillige i SHI pt. og vi vil gerne have flere. Vi er dog enormt ydmyge over dette store antal, som hver uge bidrager i klubben. Tag fat i os, eller forvent at vi tager fat i dig. 

Midt i en hård nedlukning er det vigtigt, at vi er klar til genåbning. Dog må forventes nogle kedelige uger uden sport i SHI. Vi håber på at I bakker op om restriktionerne så alle kan bidrage til vi sammen kan komme hurtigt videre. 

Slutteligt vil vi fra Forretningsudvalget ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 

Vi ses i 2021!

Mads Nielsen, formand i SHI

Luk