Menu

Se og hent de mange billeder fra gymnastikskolen i SHI

image
Casper Simonsen
10. juli 2016 kl. 19:51

Se Casper Simonsens mange billeder under "Gymnastik - Gymnastik i SHI - Galleri" på menuen herover. Du kan selv downloade billeder fra galleriet til din egen computer.

Årets gymnastikskole i SHI blev afholdt i uge 27, tirsdag, onsdag og torsdag. I alt 72, 6-12 årige piger og drenge, deltog på skolen. Hertil bidrog 8 instruktører og flere fantastiske hjælpere, med læring, rytmisk træning og springmodtagning. Flere hjalp til med at servicere skolens deltagere med frisk frugt og udskæring af kage. Derfor skal der lyde et stort tak, til de forældre og frivillige som bidrog til skolen.

I løbet af skolen, har deltagerne lavet både rytmisk- og springgymnastik. De har lavet parkour, en sving serie og en sjov slutserie. Onsdag bød på O-løb med masser af frisk luft, leg og konkurrencer. Deltagerne dystede i hold og aktiviteterne var blandt andet: at flytte popcorn med sugerør, kryds & bolle og de transporterede dem selv fra A-B uden at rører jorden. Herudover var der akrobatik, rekorder og redskabstårn på programmet. 

 

Alt i alt bød skolen på en masse fælles aktiviteter og mulighed for at prøve sig selv af i både rytme og spring

Luk