Menu

Workshop for drenge - i SHI

image
13. august 2018 kl. 14:06

Samarbejde mellem Højene Skole og SHI Gymnastik

Går du i 1., 2., 3., 4., 5. eller 6. klasse på Højene Skole (en del af Nordvestskolen) i Hjørring, og er du en dreng?

Så er, det her, en mulighed for dig, og dine klassekammarater.

Et samarbejde mellem Højene Skole (en del af Nordvestskolen) og SHI Gymnastik har muliggjort tre workshops for drenge i klassetrin 1.-2., 3.-4. og 5.-6.

En del af DGI’s drengesatsning går på at aktiverer 10.000 drenge på 10 dage (konceptet), hvilket realiseres gennem workshops i skoletiden. Konceptet drives frem ad af drenge fra den, mere og mere, velkendte ’FaceOff-begivenhed". En begivenhed, som senest blev afholdt i juni måned, i år. Her dystede drenge fra Jylland, Fyn, Sjælland og Norge, mod hinanden.
Bag ’FaceOff’ står flere drenge, som brænder for gymnastikken, og som gerne ser, at drenge bliver ved med at dyrke den sjove og udfordrende sport, som gymnastik er. Det er vi helt enige med dem i, og derfor har vi (SHI Gymnastik), indgået et samarbejde med Højene Skole om at afholde tre workshops, hvor drenge fra skolen, i de nævnte klassetrin, kan prøve gymnastik på en ny måde (’FaceOff måden’).

Vi er engageret i dette koncept, fordi vi selv oplever at drengene i SHI stopper til gymnastik når de går i 2.-3. klassetrin. Derfor har workshoppen til formål at vise flere drenge, hvad gymnastik er, og hvordan vi gerne vil lave drengegymnastik nu og i fremtiden. Hermed ikke sagt, at vi fra og med næste sæson har forvandlet og forandret vores tilgang til gymnastikken, det er en proces, som starter nu. For vi vil gerne give drenge (og piger) en god oplevelse som en del af et større fællesskab, hvor de kan udvikle sig motorisk og socialt.

Vi er glade for samarbejdet og håber at en masse drenge fra Højene Skole vil deltage.

 

Indbydelser til dig, og dine kammarater (må gerne deles)

 

 

  

Inspiration (Smug kig på, hvad der måske venter): Videoer fra FaceOff 2018

Link til YouTube 1

Link til YouTube 2

 

 


Følg os på Facebook

 

 

 

 

Luk