Menu

Mindeord - Preben Hansen

image
Gymnastikudvalget
25. juli 2019 kl. 08:14

Mandag d. 15. juli modtog vi den triste besked, at Preben Hansen var sovet stille ind efter længere tids sygdom. Preben blev 52 år.
Preben har siden ungdommen været aktiv i SHI, både som fodboldspiller og gymnast.

I starten af 00’erne var Preben træner for et af foreningens pigefodboldhold, men særligt i gymnastikafdelingen har Preben ydet en stor indsats.

Han har i rigtig mange år været medlem af gymnastikudvalget, hvor han bl.a. har sørget for at redskaber og teknik var i orden.

Ligeledes har Preben været springinstruktør på flere af foreningens hold, hvor han med roligt overblik og godt humør har været gymnasternes sikkerhed.

Preben har også altid selv været en aktiv gymnast, i hans unge dage som en dygtig springgymnast og i de sidste år på både Herreholdet og Retroholdet.

Også Prebens familie har været aktive i SHI, og det har været naturligt for døtrene Cecilie og Julie at deltage i både fodbold og gymnastik. Begge har været instruktør på flere af foreningens børnehold - i flere sæsoner sammen med deres far. Prebens hustru Jenni har også altid været klar med en hjælpende hånd til opvisningerne og andre arrangementer.

Vi vil huske Preben for hans gode humør og store hjælpsomhed i foreningen og som en god rollemodel for både instruktører, gymnaster og alle andre, der havde deres gang i SHI. Han var et meget positivt menneske, og man så ham altid med et smil, og han var altid klar med en lun bemærkning.

Ved generalforsamlingen i år valgte Preben at træde ud af gymnastikudvalget, og han blev ved samme lejlighed kåret til ”Årets fighter 2018” for sin mangeårige indsats i foreningen.

I denne svære tid går vores tanker til Prebens hustru Jenni og døtrene Cecilie og Julie og til hans mor Nancy.

Æret være Prebens minde.

 

Bisættelse finder sted fra Sct. Olai Kirke torsdag den 25. juli kl. 13.30

Luk