Menu

Tema-aften om løbets psykologi

image
26. maj 2016 kl. 20:58

SHI - løb arrangere i forbindelse med Løb Med projekt, tema aften om løbets psykologi
Det foregår onsdag den 8 Juni kl. 19.00 i SHI. 
Kom og deltag😀😀🏃🏻🏃🏻

Sæt fokus på løbets psykologi. Der er for det meste fokus på den fysiske del af træningen, men at arbejde med det psykiske er også en meget vigtig del af løbetræningen. I øjeblikket er noget af det mest hotte inden for løbe sport, at have fokus på HELE løberen. Derfor arbejdes der, på den psykiske del, meget med:
· Motivation
· Bevægelses-/løbeglæde
· Målsætning
· Visualisering
· Fokusering

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan blive en bedre løber, ved at have fokus på den mentale del, så meld dig til oplægget d. 08. Juni!

Om oplægsholderen: Bo Birk Nielsen

Bo Birk Nielsen er uddannet cand. psyk. fra Aalborg universitet, og har også en teoretisk idrætsuddannelse som diplomtræner fra Dansk idrætsforbund –med speciale i mellem- og langdistanceløb. Derfor er det meget nærliggende for Bo, at arbejde med det psykiske aspekt i forbindelse med løb!
I undervisningsregi har Bo længe være en del af DGIs kompentecegruppe inden for løb og således være med til at udvikle meget af det undervisningsmateriale, man kan få om løb fra DGI. Ligeledes har Bo mange års erfaring som underviser i DGI, ligesom han med meget jævne mellemrum har en side i Nordjyske om løbetræning.

Arrangementet foregår i SHI.
Det er gratis for aktive medlemmer af SHI- løb, og for andre interessede koster det 25 kr at deltage
Der er tilmelding til arrangementet og det kan gøres ved at skrive sit navn og at man deltager på vores Facebookside eller med en SMS til 22689555. Senest tilmelding 3Juni

Vi håber at der er mange der har lyst til at deltage. 😃

Hilsen SHI løbsudvalg.

Luk