Menu

Læs beretningen fra SHI-løb fra generalforsamlingen

image
28. marts 2017 kl. 22:02

Selvom vi løber hele året (med ganske godt fremmøde), så holder vi alligevel ”Standerhejsning d. 5/4. Her vil vi igen starte et nyt løbestart-hold. Det er vi bl.a. motiveret pga. af at det starter hold vi startede sidste år, er blevet så stor en succes, at de fortsætter som et selvkørende mellemhold i år.

Og med det tredje hold vi har (det lange hold), kan jeg fortælle vi brugte sidste foråret på at træne op imod Aalborg halvmaraton, hvor var vi fem fra klubben der deltog. På det hold vil vi igen i år køre efter et fast træningsforløb som er udarbejdet af DGI. Den her gang sigter vi imod et løb, som vi selv laver. Det bliver et løb vi kalder 20’eren i SHI. Så behøves vi vist ikke at nævne hvor langt det bliver.

Mange tak for året, der er gået og husk det er fortsat hver onsdag aften og søndag formiddag vi løber. Fremmødet ligger på 10 – 20 løbere hver gang. Tilføjet efter generalforsamlingen: Jeg er ked af, jeg glemte, at nævne vores store succes, som er nytårsløbet. Det er nu blevet en tradition. Vi var vel sidste gang en 70 - 80 børn og voksne, som løber rundt nytårsaftensdag - (nogle) med flotte hatte. Tusinde tak for det store fremmøde og ikke mindst et STORT tak til NETTO, KonditorBager Højene og SuperVin for de mange lækkerier, som vi nyder rigtig meget.

 

Luk