Menu

1. spadestik - Det Blå Frirum - tirsdag den 9. august kl. 15.30

image
Mads Nielsen
31. juli 2022 kl. 11:42

Skibsby-Højene Idrætsforening inviterer til 1. spadestik på Det Blå Frirum tirsdag den 9. august kl. 15:30 på anlægget i Højene.

Efter tilløb på mere 10 år kan SHI nu skimte etablering af kunstgræsbaner – med Det Blå Frirum er der dog bygget markant mere på det oprindelige udtænkte projekt, og projektet omfatter nu udover fodboldbaner på kunstgræs blandt andet også løbebaner, padeltennis, højdespring, teqball borde og et mere end 2500 m2 område til fri leg, sport og udfoldelse.

Projektet er udviklet af SHI i tæt sparring med Nordvestskolen og Hjørring Kommune. Projektsummen bliver på mere end 9 millioner, hvoraf SHI selvfinansierer 70% mens Hjørring Kommune har støttet med 2,5 millioner kroner og hvor Nordvestskolen vil blive lejer i tidsrummet kl. 8:00 – 16:00. Projektet forventes at stå færdigt 1. januar 2023.

Projektets fagentreprenører er udvalgt og bliver lokale kræfter i form af: Sejlstrup Entreprenørforretning A/S, WGS Wellness Group A/S, Marine-El A/S og Mestertømreren v/ Søren Søndergaard. Disse har med stor entusiasme og energi bidraget væsentligt i processen fra det vundne udbud og nu til byggeristart. Det har for SHI været afgørende at kræfterne bag projektet er så lokale så mulige, og det skal flugte i tråd med mantraet om at SHI støtter dem, der støtter SHI.

Projektets opstart er aftalt til uge 32 og i den forbindelse ønsker SHI at markere opstarten tirsdag den 9. august kl. 15:30 på SHI´s Anlæg på Vellingshøjvej 380 i Højene.

Her vil bestyrelserne i hovedforeningen Skibsby Højene Idrætsforening samt støtteforeningen Det Blå Frirum foretage det 1. spadestik.

Tillige vil SHI gerne invitere tætte samarbejdspartnere, naboer, brugere i SHI og offentligheden generelt, til at overvære 1. spadestik. SHI er vært ved en kop kaffe, sodavand og en pølse på grillen.

Tilmelding er ikke nødvendigt.

 

Mvh Bestyrelsen i SHI

Kontaktinfo: 40619490                                                                                                                         

Links:

https://www.youtube.com/watch?v=N9h4TuL0bCo

https://www.shi-sport.dk/nyheder/shi-nyheder/det-blaa-frirum/

Luk