Menu

Dana Cup vagt i SHI - uge 30 2023

image
Ulla Bangsgaard
01. april 2023 kl. 10:38

Så er der under 4 måneder til Dana Cup 2023 og vi håber I alle er klar til at tage del i denne fantastiske uge med mange glade fodboldspillere i Hjørring!

Tilmeld dig derfor en vagt i SHI under Dana Cup i uge 30. Der er brug for vagter lørdagen og søndagen før og lørdagen efter Dana Cup til opsætning samt nedtagning/oprydning. Derudover skal der som tidligere år bruges vagter i madteltet, slikboden, pølsevognen, cafeteriet, baneteltet og ølvognen i Dana cup ugen.

Vagterne er på 3-6 timer og du er garanteret hyggeligt samvær med de andre vagter, og du hjælper derved din forening.

Dana Cup vagtpåsætning er en fælles opgave for alle SHI's afdelinger - fodbold, håndbold, gymnastik og løb, hvilket betyder, at alle fodbold- og håndboldspillere samt gymnaster skal have en forælder/anden person, der tager en vagt i SHI under Dana cup - også selvom man ikke spiller under Dana Cup. 

Tilmeldingsprocedure er beskrevet på SHI's hjemmeside - følg dette link: http://www.shi-sport.dk/klub-info/dana-cup/tilmelding-til-dana-cup-vagter/

På ovenstående link kan de ledige vagter også ses.

Send din tilmeldingen sendes til mail: danacup@shi-sport.dk - husk at angive navn, adresse, mobilnr., mailadresse, spillernavn/gymnast (fodbold/håndbold/gymnastik) samt den vagt du ønsker.

Luk