Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV - Godt nytår 2022/23

image
Mads Nielsen
23. januar 2023 kl. 16:38

Kære SHI´er

Først et ønske – vi når det lige – om et Godt Nytår. Håber alle er kommet godt ind i 2023.

I det Nyhedsbrev kommer jeg forbi: Kort status for 2022, kort om 2023, frivillig hjælp og generalforsamling.

2022 blev året, hvor vi kunne vende Corona´en ryggen. Der kom andre sørgelige ting i verden at drøfte, men i vores lille andedam er vi fortsat så privilegerede at kunne dyrke motion og fællesskab i SHI.

Der er blevet spillet utallige kampe i både håndboldhal og på fodboldbaner, gymnastik fik sluttet af med opvisning. Vi har haft gæster til Dana Cup, stået i boder til Sommerspil, haft de yngste til Åbent Anlæg. Hjulpet til Tornby Cup. Adskillige bankospil afholdt og gravearbejdet til Det Blå Frirum igangsat samt afholdt SHI Cup 2022. Vi fik nedsat cafeteriaudvalg, der har genåbnet SHI cafeteria som har stor betydning for os alle. Vores Fredagshold har ydet en kæmpe hjælp med at holde anlægget kørende igen i 2022.

Ovenstående og mange flere fantastiske ting og arrangementer er gennemført af frivillige kræfter. Af de ildsjæle som vi ALDRIG kan få for mange af. Det er de frivillige, der holder foreningslivet i Danmark – samt i SHI og i Højene – i gang. Uden alle jer frivillige, uagtet om det er 1 time i ny og næ, eller de mangeårige hjælpere – så er alle vigtige for at vores forening kan køre rundt – og for at vi kan skabe de bedst mulige forudsætninger for os selv og de børn, der vokser op i og omkring Højene og Hjørring. TAK TIL ALLE JER.

Der skal udover de frivillige i SHI lyde en KÆMPE tak til foreningens sponsorer – som vi aldrig når at takke – og aldrig kan takke nok – for økonomisk hjælp til foreningens drift.
Også tak til vores adskillige øvrige samarbejdspartnere, særligt her skal nævnes håndværkere og entreprenører, som i det daglige hjælper os helt forbindeligt samt ikke mindst Hjørring Hallerne, Højene Skole og Hjørring Kommune generelt.

2023 er startet stærkt ud. Det Blå Frirum står ikke endegyldigt færdigt før forventeligt sent forår/tidlig sommer (forvent officiel indvielse dér), men i sidste uge lykkedes det at få skudt fodboldtræning i gang på kunstgræsbanen, en milepæl for mange års snak om kunstgræs i Højene. Husk man gerne må tage vennerne med ned og spille bold på banen, når der ikke er SHI træning. Skolen lejer sig også ind, så de vil også komme til at benytte sig af banen fremadrettet, i skole og SFO tiden. Dog skal det gå godt, for at der ikke altid er plads til et par stykker mere, der vil lege med en bold

I cafeteriet er vores automat kommet op og køre. Husk at benytte den når køkkenet ikke er åbnet.

Derudover er datoen valgt for generalforsamling i SHI, som bliver onsdag den 22. marts med start kl. 18:15. Udover SHIs forretningsudvalg og underafdelinger afholdes der også generalforsamling for foreningen Det Blå Frirum samt vores trofaste støtteforening; SHIs Venner. Generalforsamlingen afholdes i år på Højene Skole, og der vil igen i år være bespisning til de fremmødte. Vi håber dels på stort uforpligtende fremmøde, men også at der måske sidder et kommende nyt bestyrelsesmedlem og læser det her. Som ofte tidligere nævnt; vi beder IKKE om 20 timer hver uge, men vi efterlyser folk, der vil hjælpe os med at køre en sund forening videre. Hør mig, et bestyrelsesmedlem eller en helt 3. om det at være bestyrelsesmedlem i SHI.

I næste halvår kigger vi udover officiel åbningsfest for Det Blå Frirum også ind i den årlige SHI gymnastik opvisning samt mange gode håndbold- og fodboldkampe i og omkring Højene samt også løb i løbefællesskabet. Følg med vores hjemmeside samt på afdelingernes facebook sider; SHI Fodbold, SHI Håndbold, SHI Gymnastik og SHI Løb. Badminton er også stadig muligt i SHI. – Helt aktuelt er der snart møde i Dana Cup udvalget 2023, og her må gerne komme flere frivillige. Det er ikke farligt, nu ganske sjovt og spændende, og nye tanker og øjne vil være fantastisk. Tag fat i Ulla på 30755863, hvis du vil hjælpe med.

I SHI har vi fantastiske fysiske rammer, vi har fantastiske trænere, instruktører, bestyrelsesmedlemmer og andre frivillige der bruger tid på at skabe gode stunder for SHI´erne. Vi vil bruge dette til at komme endnu længere. Vi arbejder på at blive den moderne forening med samvær og fællesskab i et endnu større fokus på alle aldersgrupper og ikke kun de idrætsudøvende. Vi vil skabe endnu større synergier i og omkring Højene med et tættere samarbejde med skole og kommune, og med større fokus på frivilligheden og de muligheder, der ligger i at åbne nye tilbud i foreningen – også til dem som ikke nødvendigvis i dag ser sig selv løbe med en bold eller lave en kolbøtte. Vi vil favne stort. I SHI vil vi mere.

Et eksempel er senest den flok frivillige kvinder, der har stablet halfest den 4. februar på benene. Det er helt fantastisk at vi igen får halfest i Højene, og SHI har gjort alt vi kan for at støtte op om projektet via SHIs Venner. Det bliver med sikkerhed en god aften og forhåbentlig en genskabt tradition med nye vinkler på.

Slutteligt – et ønske om man husker at klappe den nærmeste frivillige på skulderen – eller endnu bedre; bliv selv mere frivillig.  Husk at støtte op om SHI og de ting der igangsættes. Husk at følge vores blå tråd, værdierne og væremåden som vi følger (se link nedenfor). Bak op om arrangementerne, hjælp hvor du kan. Vi har brug for alles hjælp. Tak for 2022 – og Godt Nytår 2023 til alle  

https://www.shi-sport.dk/klub-info/shi/politikker-og-forretningsgange/vaerdier-og-vaeremaade-i-shi/

 

Med venlig hilsen

Mads Nielsen

Formand, SHI

Luk