Menu

Referat fra bestyrelsesmøde 21. oktober

07. november 2015 kl. 10:44

Pkt. Siden sidst.

- HM orienterede om, hvem der er kontaktpersoner fra forretningsudvalget til de forskellige   udvalg/samarbejdspartnere, som har med SHI at gøre. Liste blev udleveret.

- TH orienterede om workshoppen mellem SHI og Hjørring kommune. HM kontakter kommunen om de ting, der skal iværksættes. Der blev diskuteret muligheden for selvejende institution. Til næste møde skal udvalgsmedlemmerne have overvejet personer som kan gå ind i en arbejdsgruppe omhandlende selvejende institution. Derudover vil vi se på regnskaberne for Tårs og Vrå

Pkt.2 Retningslinjer for velfærdsydelser.

- listen for retningslinjer vedr. velfærdsydelser blev revideret og er gældende fra dags dato.

 Pkt.3 Økonomi

- Forretningsudvalget har godkendt at, SHI får et bierhverv som er momspligtigt i.fm udlejning af      multibanen.

- LS mangler fodboldafdelingens budget.

- LS sidder inde med kort (12 stk.) som giver gratis entre til Vendsyssel FF hjemmekampe. Ønsker man at benytte kortene skal man kontakte LS. Hvis man er flere end 12, f.eks et hold, kan man kontakte LR.

Pkt. 4 Danacup.

- der blev orienteret om evalueringsmødet med Dana-cup-udvalget. Rikke og Jan Hjort samt Lars Henrik træder ud af udvalget. Eneste tilbageværende medlem er Jonathan Fog.

- til næste møde skal udvalgene granske mulige emner for medlemmer til danacup-udvalget. Efter næste møde udsendes der et ”nødråb”, hvis der ikke findes nye medlemmer (TH og CF står for denne skrivelse)

Pkt. 5 Nyt fra afdelingerne                                          

Håndbold.

SM orienterede om en god opstart med en fin tilslutning på holdene (ca. 200 medlemmer).

Den 12. dec. spiller U14 forkamp for 2. div.-kamp i Vendiahallen

TB udtrykte tilfredshed med sæsonen. Har haft lidt besvær med at indkræve 2. kontingentrate.

Fra U11 og op skal på kunstgræs i Hjørring og Senior på kunstgræs i Vrå.

U17 holdet er nedrykket til M2 men fodboldudvalget appellere nedrykkelsen pga. ”urent trav” fra Ålborg Chang og Jetsmark.

KC orienterede om god sæsonstart med store hold. Det store landsdelshold er desværre blevet lukket pga. manglende opbakning af lokale gymnaster.

IH fortalte at der var 3 baner i brug J

LR orienterede om multibanen som efter planen skal stå færdig om 4-5 uger. Kaj har meldt sig ud af udvalget som har med projektet at gøre.

Indsamlingsfolderen til Hjørring Multiarena uddeles i den kommende uge.

Pkt.6 Eventuelt

-intet. 

Luk