Menu

Referat fra hovedbestyrelsesmøde den 10. december 2015

Henrik Mogensen
12. februar 2016 kl. 18:34

Pkt. 0 SHI, ungdomsskolen og SSP. - Michael Thirup (SSP) og Flemming Møller (Højene skole/ungdomsskolen) orienterede om deres arbejde i deres distrikt Lundergård/Højene. Da der tidligere på året var problemer med nogle unge mennesker som besøgte hallen for andre aktiviteter end sport (hærværk, alkohol, sex og hash) har vi indgået et samarbejde med førnævnte. Vi aftalte, at vi kontakter dem, hvis vi oplever unge mennesker, der opfører sig uhensigtsmæssigt. - SSP og ungdomsskolen har derudover et møde med halinspektøren hvert halve år. - Kontaktnummer bliver hængt op på opslagstavlerne i lille hal og gang til cafeteriet.

• SSP: 41936844

• Ungdomsskolen: 52501960

Pkt.1 Siden sidst.

- HM (Henrik Mogensen) har sendt en skrivelse til kommunen ang. mulighed for selvejende institution. Sagen bliver behandlet på næste byrådsmøde. Vi afventer.

- HM fortalte, at der var rykket for svar ang. bordtennisrum, cafeteriet og bænke i gangen, men ingen respons fra Hjørringhallerne. - Vi venter afklaring om bordtennisbordene

- Danacup. Dorthe Bergmann vil gerne stå for kontakten til vores norske logerende. LR (Lars Rasmussen) står gerne til rådighed for hjælp til et ”nyt” Dana-cup udvalg. Der var ingen forslag til personer til at supplere Jonathan Fogh i Dana-cup-udvalget. TH (Thomas Hjermitslev) og CF (Christian Frost) laver en skrivelse til hjemmesiden og Conventus, hvor vi søger nye medlemmer til udvalget. Tidsfristen for at kunne melde sig bliver senest medio januar. Efter tidsfristen indkalder TH og CF til møde med Dana-cup-udvalget, Dorthe Bergmann og LR for den videre planlægning af Dana-cup i SHI-regi. Udbyttet af dette møde fremlægges på næste HB-møde onsdag den 10/2.

Pkt.2 Økonomi

- LS (Lars Sieker) orienterede om, at Sportigan-kontoen var ved at blive opgjort. Kaj Nielsen afstemmer kontoen og kontakter evt. håndbold. Gymnastik skal se på træningstrøjer til instruktørerne (puma-kontoen)

- hovedbestyrelsen godkender afdelingernes budgetter, dog skal fodbold give LS et lønbudget. Der er et totalt budgetoverskud på 70000 kr. Pkt. 3 Fastlæggelse af mødedage for hovedbestyrelsesmøder.

- fremover vil hovedbestyrelsesmøderne være den anden onsdag i de lige måneder. Næste møde er onsdag den 10/2-2016 kl 19.00

Pkt. 3 Nyt fra afdelingerne

Håndbold. SM (Søren Madsen) orienterede om træner-rokader efter nytår. Afdelingen har store problemer til at finde trænere.

- Grænsecup 2016 bliver 29. april – 1. maj

- samarbejdet med HI U14 fortsætter næste sæson.

Fodbold. MJ (Martin Jensen) fortalte at SHI har fået en DBU-konsulent tilknyttet de næste 2 år. - ca. 50 hold er tilmeldt indendørs denne vinter.

Gymnastik. KC (Karin Christensen) fortalte om stor tilslutning på holdene.

- holdene er godt i gang med at arbejde med opvisningsprogrammerne

- gymnastikudvalget vil anerkende de gymnaster, som har været loyale medlemmer i over 50 år. Dette sker ved en træning på 60+ en gang i december med tale og foto til div. medier.

- Susanne Bull undersøger muligheden for at børneattesten kan lave elektronisk.

Badminton. IH (Inge Hjermitslev) kontakter Anders (hallen) ang. manglende nøgler til redskabsrum til medlemmerne

Sponsorudvalget

- sponsorudvalget fortalte at indvielsen af Multiarenaen gerne skulle blive torsdag den 14 januar.

- LP (Leif Pedersen) fortalte at salget af bandereklamer gik fint og at man har lavet en aftale med Dansk krudtsalg omkring nogle foldere, der giver medlemmerne procenter på køb af fyrværkeri - LR fortalte om en henvendelse fra en forældregruppe omkring etableringen af en Skaterrampe. Vi syntes det var et godt initiativ og at placeringen af denne bør ligge ved skolen, ikke ved Multi-arenaen.

- LR orienterede om Bier-fest konceptet (3-årig-aftale). LS, LR og ES (Erik Sørensen) deltager i næste uge til et møde omhandlende regnskabet for sidste Bierfest.

- LR påmindede om 50 % rabat på annoncer i Nordjyske

SHI´s venner.

- ES orienterede om Bierfesten. Afventer mødet næste uge før der tages beslutning om vennerne er med igen

- ES fortalte at Tornby-cuppen igen i år gik godt og at man igen næste år tager en tørn - ES orienterede om Toyota-messen. Kunne godt have ønsket sig flere besøgende. Vennerne deltager igen næste år, og vil lave en marketing af messen for et ekstra beløb fra standene.

Pkt.6 Eventuelt

- Stærk i foreningen. Udvalget har fået lavet to foldere. En folder til trænere/ledere og en til forældre. Hver afdeling sørger for uddeling og information til trænere/ledere på et træner/leder møde. Der bliver lavet 500 træner/leder folder og 2000 forældre foldere.

Luk