Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV august 2022

image
Mads Nielsen
08. august 2022 kl. 17:46

Kære SHI’er

Sommerferien er ved at være slut for de fleste. Tilbage til hverdagen. Det betyder også at vores idrætsgrene for alvor vågner op til fast rytme igen. Vores afdelinger har i løbet af den seneste tid begyndt udmelding om træningstider. Holdtilmeldinger er åbne. Snart begynder vi for alvor igen. SHI er klar til at byde både tidligere og nye ansigter velkomne til træning, undervisning og fællesskab. Er du som forælder i tvivl eller har spørgsmål så tøv ikke med at tage fat i kontaktpersonerne fra de enkelte afdelinger.

Jeg vil gerne slå et slag for – her i forbindelse med sæsonstart, at I forældre gerne læser Forældrefolderen – se link her: https://www.shi-sport.dk/klub-info/shi/folder-til-foraeldrene/

Der findes også folder til nye trænere og ledere med link her:

https://www.shi-sport.dk/klub-info/shi/folder-til-traener-ledere/

De to foldere giver lidt praktisk information, og fortæller om SHIs ønske til væremåde, støttende adfærd og opbakkende fællesskab på tværs. Brug 5 minutter på folderen.

Selvom vi nu nævner sæsonstart har sommerferien ikke været ensbetydende med stilstand. Der har været hold til stævner og cups, vi har haft salgsboder til Sommerspillet i Skt. Knuds Kilde, vi har haft afholdt Dana Cup med mere end 200 overnattende gæster, kampe på 9 baner på anlægget og stort salg i boder og cafeteria. Derudover har vores bestyrelser haft stort arbejde med at planlægge den nye sæson og skaffe trænere.  I sidste uge afholdte SHI fodbold deres årlige fodboldskole med ca. 230 deltagende børn  – Herfra skal lyde en KÆMPE tak til alle frivillige som har hjulpet SHI igennem sommeren. Det har været uundværligt for os. En stor del frivillige var samlet fredag i uge 30 i teltet til vores takkefest til årets frivillige. Vi var over 200 samlet, næste år håber vi på endnu flere, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.
Der skal med ovenstående tak til vores frivillige lyde en bøn til at vi ser endnu flere frivillige. Det er sjovt, giver penge til SHIs arbejde og på tværs af generationer giver vi gode værdier videre til de yngste.

Aktuelt står vi foran etableringen af Det Blå Frirum. I dag den 8. august er maskinerne startet op på anlægget øst for hallen. Mange års drøftelser, beregninger mv. er slut. Nu går vi i gang. Vi mener at have udarbejdet en plan for et fantastisk udeområde til gavn for både SHI, Nordvestskolen og den offentlige bruger. I er alle velkommen til at kigge forbi i morgen tirsdag den 9. august kl. 15:30 til det officielle 1. spadestik. SHI er vært ved en vand/øl samt en pølse. Blandt gæsterne kommer viceborgmester Per Møller samt formand for BFU udvalget i kommunen. Gry Bruun Nielsen.

Søndag den 4. september afholder SHI for 2. gang ”Åbent Anlæg”. Her inviterer vi børn i alderen 6 år til og med 4. klasse til at komme og prøve Håndbold, Gymnastik, Fodbold og Løb.  Efter ca. 1,5 times sport vil børnene blive tildelt medalje og diplom. De vil undervejs stifte bekendtskab med vores sportsgrene. Efterfølgende er der mulighed for leg på anlægget med hoppeborge, pølser og vand samt en masse hygge. Løbeafdelingen afholder sponsorløb, hvor man kan løbe penge ind til etableringen af Det Blå Frirum. Nærmere info kommer.

Slutteligt vil jeg slå et slag for at I alle bakker op om de frivillige i SHI.  AL hjælp er vigtig for os, uanset om du er træner, bager en kage, står som cafeteriavagt eller hjælper med at sætte telt op. Vi kan ikke drive SHI uden frivillige hænder. Derfor hjælp os endnu mere, så vi kan gøre det endnu bedre at være i SHI.

Samtidig opfordrer jeg endnu ikke medlemmer til at blive medlem af hjælper-gruppen på facebook:

SHI Hjælper-Netværket (etabl. 2021) – en gruppe hvor vi ligger forespørgsler på mindre opgaver ud - https://www.facebook.com/groups/188851089860164/ 

Følg SHI på blandt andet via følgende links:

Facebook: https://www.facebook.com/SHISPORT

Hjemmeside: https://www.shi-sport.dk/

I ønskes god sæsonstart efterår 2022.

Mads

Forretningsudvalget

Luk