Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV maj 2022

image
Mads Nielsen
15. maj 2022 kl. 21:28

I sidste uge tikkede en fantastisk nyhed ind. Klagen over Det Blå Frirum blev afvist klart og tydeligt. Den sidste hurdle er fejet af vejen. Eller rettere sagt, den næstsidste hurdle, i det vi stadig mangler at komme helt i mål økonomisk. Klagen hjalp heller ikke og vi forventer at den vil koste os yderligere 300-500.000 i stigende priser. Derfor er vi nu også gået ud til alle jer forældre og medlemmer i SHI – men også til sponsorer og øvrige erhvervsdrivende – om at kigge vores vej for et tilskud så vi kan komme helt i mål. Vi er også i fortsat proces med fonde og også kommunen hører fra os.
Forventningen pt. er opstart uge 32 med forventet færdigmelding november måned 2022.

Støt gerne projektet som erhvervssponsor – kontakt mig på 40 61 94 90 eller en anden i Forretningsudvalget. Som privatperson kan projektet støttes via link:

https://www.dbu.dk/klubservice/fundraising/gaveindsamling/?id=71

 

Aktiviteter:

I foreningen SHI er aktiviteterne i gymnastik droslet ned, mens tankerne går på næste sæson. Håndbold kigger på opstart på udendørs sæson, mens fodbold og løbeafdelingen kører på med fuld aktivitet.

Derudover pågår pt. større planlægningsarbejde med sommerens aktiviteter, som skal bringe penge til SHI's drift. Det drejer sig om Sommerspil, Dana Cup, Åbent Anlæg, SHI Cup som de primære større aktiviteter. Vi har brug for så meget hjælp som muligt. Kort fortalt således:

  • Sommerspil: Forestillinger fra 28/6 til 9/7. Behov for ca. 12 hjælpere pr. dag á 3 timer. Vagtplan lægges ud i løbet af næste uge og folk kan melde sig til. Tag vennerne, naboen eller familien med ud og hjælp med at serverer pommes Frites, kaffe, sodavand mv.

 

  • Dana Cup i uge 30. Vagtskema ligger allerede på vores hjemmeside, hvor vi har behov for hjælp til servering af mad, banevagter mv.  – Dana Cup er uden tvivl vores mest indtjenende arrangement. Fredag i uge 30 forventer vi at holde fest for alle de frivillige i SHI. Afvent info herom.

 

  • Åbent Anlæg: Hver afdeling i SHI afholder arrangement på dagen og vi kommer til at invitere 5 årige til og med 4. klasse til at komme og prøve sportsgrenene i SHI. Forespørgsel på hjælp kommer løbende snarest til kagesalg, aktivitetshjælp mv.

 

  • SHI Cup: Stor fodbold turnering til oktober på SHIs anlæg. 1 dags arrangement med gang I hele anlægget. Her skal bruges dommere, kagesælgere mv. – Forespørgsel kommer ud senere.

 

Cafeteria:

Cafeteria nærmer sig en genåbning. Ny dør til cafeteriet er sat i. Terrassedør sat i. Nye loungemøbler bestilt. Ændringer i cafeteria og køkken er ved at blive gennemført. Cafeteriaudvalg arbejder løbende med at sætte deres præg på en opdatering. Dette indebærer også små forbedringer af møderummene. Ønsket er at skabe hyggelige klublokaler med ånd og kultur. Der vil være løbende behov for udvalget til at skaffe cafeteriavagter så vi kan holde åbent når der er stævne og kampe. ALLE kan finde ud af at stå i et cafeteria i SHI, dog skal der være en voksen over 18 til stede på vagten. Tak til cafeteriaudvalget.

 

Frivillige:

Det ligger os meget på sinde at fremhæve alle frivillige. Alt fra trænere, bestyrelsesmedlemmer, føl, assistenter, Fredagshold, Bingo-holdet, cafeteriaudvalget, kagebagere m.fl. – EN KÆMPE TAK – og en klar opfordring til alle om at bakke op om de frivillige, og bliv også gerne selv frivillig. Vi har et løbende stort behov for at få flere frivillige for at kunne tilbyde kvalitet i måden at drive forening på. Det er sjovt at være sammen om frivilligheden. Samtidig er man rollemodel for sine børn. Vi bygger samfund på foreningstanken.

Tidligere har vi udmeldt om en Frivillig-dag den 18/6. Den har vi aflyst i år. Fornyet fokus på frivillige starter vi på anden vis internt for så at udmønte tingene i en klar strategi for frivilligheden i SHI.

Dog har vi besluttet at alle frivillige i SHI skal have mulighed for at blive belønnet med en fest fredag i uge 30 i teltet ved Dana Cup, når kampene i SHI er færdige. I hører mere herom.

Jeg vil også gerne slå et slag for frivillige til følgende:

FREDAGSHOLDET: Fredage kl. 7:00. Mål på anlæg skal flyttes i takt med at kommunen slår græsset. Derudover også muligt med andre mindre arbejdsopgaver i den takt man kan holde til det. Der er kaffe og brød kl. 9:00.

Sponsorudvalg: Både administrativ hjælper og ”sælger” til sponsorudvalg søges, da vi står foran kommende generationsskifte. Mulighed for fuld påvirkning af kommende strategi og muligheder.

Udvalgsarbejde: Udvalgene ønsker gerne flere administrative hænder, og det må meget gerne være folk, som ikke forvejen er trænere. Alle er velkomne for input kan godt komme selv om du eksempelvis ikke har forstand på håndbold.

Byd rigtig gerne ind, hvis I har mulighed. Vi beder ikke om adskillige timer, men håber på at I vil kunne finde det sjovt at deltage med en time i ny og næ. Kontakt den nærmeste i SHI eller ring til mig

 

BEMÆRK FØLGENDE DATOER: 

28/6-8/7:          Sommerspil (SHI passer boder)

Uge 30:             Dana Cup (SHI passer boder og overnatningssted, baner mv.)

Fredag 29/7:   Spisning og fest for alle frivillige i SHI (tilmelding bliver nødvendig)

Søndag 4/9:    Åbent Anlæg i hallerne og på anlægget for ældste børnehavebørn til 4. klasse

Søndag 9/10: SHI Cup

 

På vegne af Forretningsudvalget

Mads Nielsen, formand

Tlf. 40619490 – mail: man@sparv.dk

Luk