Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV sommer 2022

image
Mads Nielsen
27. juni 2022 kl. 17:20

Kære SHI´er

Sommeren er over os. Vi er belønnet med solskin (som så også tørrer anlægget lige vel meget )

Fodboldafdelingen er ved at afslutte sæsonen med sommerturneringer og har lige været til den traditionsrige Ikast Cup. Vi har håndboldspillere på udendørs baner, Gymnastik oplader og planlægger næste sæson og Løbeafdelingen – ja de løber stadig og man kan stadig altid byde sig til her i løbefællesskabet.

Der skal fra Hovedbestyrelsen lyde en kæmpe tak til alle spillere og udøvere for at have valgt sport, motion og fællesskab i SHI. Vi håber at I også er klar fra næste sæson. Sæsonen kan ikke gennemføres uden vores trænere, hjælperetrænere, holdledere og føl m.fl. – en kæmpe tak for at være klar dag ind og dag ud for at lave program for vores udøvere.

Vores frivillige er helt uundværlige – vi kan ikke drive SHI uden disse. I øvrigt er det sjovt, man er en del af noget større. Det er et kæmpe fokus at vi bevarer vores frivillige – og også finder nye frivillige. Derfor må alle byde ind; én time er bedre end ingenting. Det kan være træner, bage kage, stå i cafeteria, oprydning etc. etc.

I forlængelse af ovenstående kan man nemt glemme nogle af alle vores frivillige, men jeg vil også gerne takke Fredagsholdet, der hjælper med især det udendørs anlæg. En tak til SHIs Venner som yder en støtte via til SHIs ungdom hvert år via indtjening fra deres arrangementer. En stor tak til Bingohallens Venner i SHI, som via deres afholdelse af bingospil hver uge sikrer en ikke ubetydelig indtægt til SHI. Tak til SHIs sponsorudvalg og ikke mindst alle sponsorerne. Sidst en kæmpe tak til SHIs bestyrelsesmedlemmer, der hjælper med at sikrer planlægning, optimering, udførsel  - og for de fleste vedkommende endda også træner mv.

I de næste uger ser vi i SHI ind i følgende:

  • Sommerspil starter 28/6. Alle vagter har vi fået besat. EN KÆMPE STOR TAK til alle hjælpere. Der er spil de næste små 14 dage og SHI forestår al salg i boderne.
  • Dana Cup i uge 30. Der bliver igen liv på anlægget. Vi mangler stadig lidt frivillige, så byd gerne til hvis du skulle have mulighed. Kom også og oplev stemningen sammen med børnene.
  • Fest for alle frivillige i SHI, fredag i uge 30 på anlægget. Tilmeldingslink kommer.
  • Fodboldskole uge 31
  • Opstart af Det Blå Frirum i uge 32 med etablering af 16.000 m2 med kunstgræs.
  • Åbent Anlæg; i år skubbet til den 4/9 og med deltager mulighed for 5 år til og med 4. klasse (årgang 2012-2017). Alle børn er velkommen i ønsket om at møde SHI med de sportsgrene vi tilbyder. I år er der også sponsorløb med en 2 km. rute, som børn og voksne kan løbe  + således donere penge til SHIs Det Blå Frirum.

Følg med på SHIs hjemmeside (www.shi-sport.dk/) eller de respektive facebooksider for info om ovenstående:

Skibsby-Højene IF                                SHI Håndbold                           SHI Gymnastik                         

SHI Fodbold                                          SHI Løb

 

I ønskes alle en dejlig sommer og god ferie.

På vegne af Forretningsudvalget

Mads (40619490)

Luk