Menu

Information fra forretningsudvalget

image
SHI forretningsudvalg
15. april 2021 kl. 18:16

Kære medlemmer, forældre og andre interessenter af Skibsby-Højene Idrætsforening

Vi har en situation i foreningen, som desværre lige nu får alt for meget negativ opmærksomhed. Som udgangspunkt udtaler SHI’ forretningsudvalg sig ikke om enkeltsager, men vi vil gerne her komme med vores version af situationen.

I løbet af 2020 er der opstået flere uenigheder mellem Kai Nielsen og forretningsudvalget om forskellige beslutninger i SHI.

Kai Nielsen har i løbet af efteråret flere gange meddelt, at han ikke ønskede at deltage i fremtidige bidrag til foreningen.

Det har vi selvfølgelig respekteret, men da vi alle stadig ønskede, at Kai Nielsen skulle forblive en del af SHI er der gjort flere forsøg på dialog med ham for en mulig løsning.

Midt i en sådan dialog vælger Kai Nielsen at stoppe og aflevere sine nøgler til SHI.

SHI’s forretningsudvalg er meget kede af, at Kai Nielsen har taget denne beslutning, da det har ikke været et ønske fra foreningen at Kai Nielsen skulle stoppe. Det er ene og alene et ønske fra Kai´s egen side. Det er desuden vigtigt her fra forretningsudvalget side at fremhæve det flotte og gode stykke arbejde, som Kai har gennemført igennem årene - noget vi alle har sat stor pris på.

Nu kigger vi fremad og får serviceret idrætsudøverne på samme gode niveau som er kendt i SHI. På længere sigt vil der blive etableret nye tiltag - mere herom senere. Skulle der være spørgsmål til ovenstående, så kan formand i SHI, Mads Nielsen, kontaktes.

Luk