Menu

SHI afholder ”Åbent Anlæg” søndag den 4. september

image
14. august 2022 kl. 14:52

SHI gentager søndag den 4. september Åbent Anlæg, som første gang blev afholdt i 2021. Denne dag åbnes anlægget og hallerne for de ældste børnehavebørn og op til 4. klasse. Der vil denne dag være mulighed for at prøve håndbold, gymnastik og fodbold. Arrangementet er for alle børn, og deltagelsen er gratis. SHI håber på den måde at kunne få aktiveret en masse nye og gamle medlemmer. Alle deltagende børn belønnes med medalje, diplom, drikkedunk og en gratis sodavand og hotdog. Forældre og søskende er mere end velkommen til hygge på anlægget med hoppeborge og pølsevognen åben.

De enkelte årgange starter forskudt for at sikre plads til det enkelte barn. Som noget nyt vil der også være et tilbud til forældrene og alle andre voksne, da der hele dagen vil være muligt at deltage i et sponsorløb på en 2 km rundstrækning i Højene. De penge, der løbes ind, går ubeskåret til Det Blå Frirum – så kom og bidrag med alle de km, du har lyst til – ruten må også gerne tages på gå-ben.

Tilmelding for børnene til Åbent anlæg skal gøres via klubbens hjemmeside på dette link: https://www.shi-sport.dk/betaling/tilmelding-til-aabent-anlaeg-4-september-2022/

Luk