Menu

X-Holdet

 

Praktiske oplysninger vedr. opstart

Opstart: 15. august fra 18:30-20:30 i SHI, Hal II

Er du forhindret d. 15 august, men stadig er klar på at udfordre dig selv, ville vi gerne i skriver navn og grund til afbud til Mikkel på Nr. 51 33 61 63.

Deltagelse kræver at du opfylder minimumkravene, som er 3 ud af 4 spring uden modtagning: hoftebøjet salto, halvskrue, araber-flik (lille modtagning) og/eller kraftspring.

Begrænset antal pladser på holdet - 20 stk. (Først til mølle, tilmelding fra 1. august, kl. 18.00)

Tilmelding her

   

Følg os på Instagram - billeder og videoer gennem sæsonen

Instruktører


Mikkel


Andreas

 

Trænings-/konkurrence tid og -sted  

OBS! Træningen d. 9 november, forventes flyttet til den 10. november, samme sted og tidspunkt.

Dette er nu bekræftet. Træningen d. 9 november, er flyttet til den 10 november. 

 

Måned Dag Dato Træningstid Træningssted
August Torsdag 15 18.30-20.30 SHI, Hal II
September Lørdag 14

13.00-15.00

SHI, Hal II
Oktober Fredag 11

18.30-21.00

Tårs, Springcenter
Oktober Lørdag 12 11.00-17.00 Tårs, Springcenter

November

Søndag

10 10-16

Aabybro Efterskole

November Lørdag 23 Konkurrence Silkeborg

December

Lørdag 14 13.00-16.00 SHI, Hal II
Januar Lørdag 4 11.00-17.00 Tårs, Springcenter

Januar

Lørdag 11 Konkurrence Randers

 

 

Kontaktperson for, X-Holdet, årgang 2011-2001 (2.kl - 18 år)

Casper M. Simonsen

Mail: caspermunksimonsen@gmail.com

 

 

Har du interesse i dette hold?

X-holdet er et hold for dig, som brænder for springgymnastik, og som gerne vil udfordres teknisk og generelt i at lærer nye spring.

Formålet med holdet er, at den enkelte udfordres på dennes gymnastiske kunnen i trygge rammer, hvor glæde og højt humør er prioritet, og hvor udvikling sker både gennem leg og målrettet teknik træning. Derudover får du muligheden for at deltage i to individuelle springkonkurrencer. Det er frivilligt om du vil deltage i konkurrencerne, og du kan godt gå på holdet, selvom du ikke skal med.

De to individuelle konkurrencer i løbet af sæsonen, er i henholdsvis Silkeborg og Randers. Vi håber at så mange vil deltage som muligt, og ellers er du altid velkommen til at tage med. Vi hepper selvfølgelig på hinanden, det er ógså derfor vi tager afsted. Der vil være merudgifter til disse konkurrencer, og prisen for deltagelse er mellem 150-200 pr. konkurrence (kan varierer afhængig af tidspunkt for tilmelding og antallet af discipliner som der deltages i).

Holdet er begrænset til max. 20 gymnaster, da den enkelte gymnasts individuelle gymnastiske kunnen prioriteres over kvantiteten i mængden af gymnaster.

Holdet er ikke et opvisningshold, hvorfor der kun deltages i SHI Gymnastiks egen lokale opvisning d. 29 marts 2020 i Vendia Hallen.

Trænerteamet bag holder er Mikkel Worsøe, tidligere gymnastik på DGI Nordjyllands Rep. Hold og Viborgs Elitehold, og Andreas Højene, tidligere gymnastik på DGI Nordjyllands Ungdomshold, og Weekendholdet. Begge trænere har tidligere trænet juniorhold og landsdelshold i SHI Gymnastik.

 

Krav for deltagelse

Alle springere, mellem 2. kl og 18 år, som kan mindst tre ud af de fire minimumspringene er velkommen på holdet, både drenge og piger.

 

Minimumspring (Uden modtagning):

Trampet:

  • Hoftebøjet salto
  • Halvskrue

Bane:

  • Araber flik (lille modtagning)
  • Kraftspring

 

Konkurrencer og opvisning 

Som en anderledes ting, end du måske er vant til, vil vi på dette hold tage til individulle konkurrencer, sammen. Vi tager afsted som hold, og hepper på hinanden - det er skidt sjovt og du får mulighed for at springe dine bedste spring og se om du kan få så mange point som muligt. 

Det er ikke et krav at du deltager i konkurrencerne, men vi opfordre alle til at gøre det, da det er sjovt og spændende, samt noget vi gør som et hold. Det til trods for, at konkurrencen er individuel.

Vi deltager, som den eneste opvisning, i den lokale opvisning den 29. marts 2019 i Vendia Hallen.

 

Tilmelding og betaling af kontingent

Kontingent: Kr. 625 (Tilmelding og betaling)

* Grundet holdets karakter og bookning af haller, kan der ske ændringer i træningstidspunkterne, hvis der er under 18 gymnaster på holdet.