Menu

SHI afholder ”Åbent Anlæg” søndag den 3. september 2023

image
Mads Nielsen
17. juli 2023 kl. 12:52

SHI holder igen i år vores ”Åbent Anlæg”. Dette bliver søndag den 3. september. Vi åbner anlægget og hallerne for at prøve håndbold, gymnastik og fodbold – helt gratis. Vores trænere står klar til at aktivere både nuværende og nye børn.

Deltagelse er for børn fra 3 år og op til og med 2. klasse. Inddelingen sker årgangsvis. Alle deltagende børn belønnes med både medalje, diplom, drikkedunk samt en gratis sodavand og hotdog fra vores pølsevogn. Selvfølgelig er både forældre og søskende meget velkommen til at hygge på anlægget samtidig, hvor vi også vil have blandt andet hoppeborge, løbebane og naturligvis leg på Det Blå Frirum.

De enkelte årgange starter forskudt, for at sikre plads til det enkelte barn. Bemærk at der er begrænsende plads, så tilmelding er først til mølle på følgende link: https://www.shi-sport.dk/betaling/tilmelding-til-aabent-anlaeg-3-september-2023/
(Vi opfordrer til at børn forsøger at lege uden forældrene, men har også forståelse for at der kan være brug for en tryg voksen 😊)

Vi håber at se rigtig mange børn og voksne 😊 Husk også at vi samme dag den 3/9 fra kl. 13:00 afholder den officielle indvielse af Det Blå Frirum med taler, sport og leg samt hoppeborge hele eftermiddagen – her håber vi at se så mange som muligt.

Luk