Menu

Status vedr. Corona situationen i SHI

image
Ulla Bangsgaard
04. april 2020 kl. 14:21
Generalforsamling, kontingent og Dana cup

Alle aktiviteter i SHI er stadig indstillet. Dette gælder både i hallen og på anlægget, og SHI’s hovedbestyrelse henstiller til, at man ikke bruger banerne, før myndighederne åbner op for dette. Information vil blive sendt ud via hjemmesiden og Facebook. Generalforsamlingen er stadig udsat på ubestemt tid og vil blive varslet i dagspressen samt på hjemmesiden, når en dato er fastlagt.

SHI vil også på det kraftigste opfordre til, at klubbens medlemmer hjælper til i denne svære tid og stadig indbetaler kontingent for foråret 2020. Det kan være, at man mangler at betale for 2. halvår i gymnastik eller håndbold eller, at man ikke har betalt for fodbold endnu. Kontingentet er en forudsætning for, at SHI kan tilbyde de ydelser, som vi alle nyder godt af og er et udtryk for det medlemskab man har i SHI. Kontingentet er en indbetaling til det fællesskab, som SHI er som forening.

I forhold til Dana cup så er SHI i tæt dialog med arrangørerne, og der arbejdes stadig på at afholde Dana cup i en eller anden form – dog nok i mindre omfang end de tidligere år.

Luk