Menu

Hjørring Minijuniorhold 4.-6.kl., årgang 2008-2010

 

Praktiske oplysninger vedr. opstart

Opstart søndag d. 30. august, kl. 16.00-18.00 (Opdateret d. 30/7)

Frie træninger: 31. - 13. - 20 september

Forældremøde: 20. september (17.30-18.00, Opdateret d. 30/7)

Max 45 gymnaster på holdet

Tilmelding her

 

 

Instruktører

Rytmeinstruktører


Signe Røn


Frida Welløw

Springinstruktører


Christian


Benjamin


Patrick

 

Kontaktpersoner 

 

Kontaktperson for SHI Landsdelsjuniorhold 4.-6.kl.

Marianne K. Porsmose

Mail: mkp@outlook.dk

Mobil: 40 14 25 54

 

Kontaktperson fra DGI Nordjylland

Oplyses snarest

Kontaktpersonen fra DGI tager imod spørgsmål, og andet, om opvisninger,
Landsdelsjuniorhold struktur og forskellige aktiviteter arrangeret af DGI, det
kan eksempelvis være spørgsmål omkring GoNorth.

 

Træningstid og -sted 

 

 

Læs mere her: Om holdet, frie træninger, forældremøde m.m

 

Hjørring Minijuniorhold, er holdet for piger og drenge i 4.-6.kl. Holdet er et landsdelshold.

Det at gå på et landsdelshold i DGI Nordjylland er noget særligt.

Her mødes og samles gymnaster på tværs af klubber, som har lyst til flere udfordringer i rytme- og spring træningen. Det er for dig som ønsker at træne mere end én gang om ugen og som brænder for at lave opvisninger, deltage i stævner og være sammen med mange andre, som har samme ønsker. 

Et landsdelshold er som nævnt et opvisningshold, hvor du både kan vælge rytme eller spring. Det betyder ikke, at du vil være afskåret fra dine venner eller veninder. For Hjørring Minijuniorhold er ét hold, og derfor vil holdet oftest starte og slutte træningen fælles (rytmer og springere). Herudover vil der være enten en eller flere weekendtræninger, lange lørdags- eller søndagstræninger, eller et mix. I sådanne tilfælde, vil du mærke, at i er ét hold.

Krav til dig som gymnast. Det er et krav, at du er aktiv gymnast på et andet lokalforeningshold i en forening under DGI, og at du deltager aktivt i træningen hver uge. Der er f.eks. mødepligt på sådan et hold og det forventes at du er engageret og positiv i forhold til de udfordringer, du bliver stillet overfor og at man er aktiv til træningerne. Det gælder ikke kun, når man springer eller laver rytme, men også når der skal varmes op, ryddes op, og bydes ind fællesskabet. Hertil forventes det, at du melder afbud til instruktørerne, hvis du bliver syg, eller er forhindret af en anden grund. Til gengæld kan du som gymnast forvente at blive udfordet, få nye venner og indgå i et aktivt fællesskab og få en masse gode oplevelser.

Til foråret vil holdet deltage i forskellige opvisninger rundt omkring i landsdelen. Inden første opvisning vil der være et Minijuniorstævne, hvor der, ligesom til de almindelige opvisninger, vil være mødepligt, og hvor alle Minijuniorhold 4.-6, kl., fra landsdelen møder hinanden og viser deres opvisningsprogram. 

 

Tre frie træninger og forældre møde d. 20 september kl. 17:30:

De tre første træninger er åbne. Dvs. at du kan komme og kigge eller være med, og på den måde finde ud af, om det er noget for dig. Forventet informationsmøde for forældre: Søndag den 20. september kl. 17.15. 

 

Kontingent:

Det samlede kontingent forventes at ligge omkring kr. 2.500. Kontingentet er delt op over to betalinger:

Del 1 (rate 1): Den første del af kontingentet skal betales ved tilmelding (Tilmelding og betaling) og er fastlagt til kr. 1000 (jf. samarbejdsaftalen med DGI Nordjylland). Raten er fastlagt, og ens på tværs af landsdelsholdene i DGI Nordjylland. 

Del 2 (rate 2): Den anden del af kontingentet forventer vi, skal betales december/januar 2020. Vi bestræber os på, at denne rate ikke over stiger kr. 1.500. Denne rate indeholder betaling af dragt (og eventuelt holdetrøje), Nordjyllands Minijuniorstævne, weekendtræning(er). Herudover har holdet en holdtrøje, og afhængig af, om du (eller dit barn) har skal bestille en holdtrøje eller har en i forvejen, er der forskel på rate 2.
Sidste år var der en rate 2 betalinger, hvor i der indgik køb af holdtrøje. Rate 2 med holdtrøje kostede 1200 kr. Det betød, at det kostede henholdsvis 2300 kr., at gå på landsdelsholdet i SHI. 


OBS! Det betyder, at rate 2 skal betales hvis dit barn har bestilt en dragt/holdtrøje, deltaget i Nordjyllands Minijuniorstævne og holdets weekendtræning(er). Hertil kan forekomme andre omkostninger som skal dækkes, hvilke vi tillader os at informerer om, i løbet af sæsonen, da det ikke er muligt at forudsige alt.
Det betyder også, at rate 1, er kontingentet og er dækkende for hele sæsonen. Har du betalt dette, har du betalt for hele sæsonen, og det er ikke muligt at få returneret penge.

 

Opvisninger:

Pigerne og drengene på Hjørrings Minijuniorhold (4.-6.kl.) deltager i 4-6 forårsopvisninger i DGI regi. Hertil kommer DGI Nordjyllands minijuniorstævne, som er et stævne for alle Minijuniorhold i Nordjylland. Flere oplysninger herom, når vi ved mere.

Holdet deltager selvfølgelig også til den lokale opvisning i SHI den 28. marts. En opvisning som afholdes i Vendia Hallen i Hjørring. 

Det forekommer at holdet inviteres til andre opvisninger rundt omkring i Nordjylland. 

Der meldes ud vedrørende opvisningerne i løbet af december/januar.