Menu

Betal kontingent

Vælg barnets hold på listen i bunden af denne side, og klik derefter på "Tilmeld" nederst i "Info"-kolonnen til højre for holdlisten. Du betaler ved tilmelding med ét af de nævnte betalingskort.

For at kunne tilmelde dit barn til et hold, skal barnet først oprettes som medlem. BEMÆRK, at det er barnets navn og fødselsdag, som skal udfyldes ved oprettelse og tilmelding - IKKE navnet på den betalende forælder. Medlemmerne i samme husstand kan godt tilmeldes under samme e-mail adresse og samme mobilnummer. Det betyder blot, at de får fælles adgangskode, og systemet vil hver gang spørge, hvem af medlemmerne, som man ønsker at tilmelde.

Du skal kun oprette barnet som medlem den første gang du tilmelder det et hold i SHI. Herefter SKAL du bruge barnets eksisterende profil, når du ønsker at melde det til andre hold. Hvis barnet eksempelvis allerede er tilmeldt et hold i gymnastikafdelingen, skal du bruge det eksisterende medlemslogin, når du melder barnet til hold i andre afdelinger.

I forbindelse med tilmelding skal du også markere, hvilket frivilligt arbejde du vil yde for SHI. Frivilligt arbejde er nødvendigt for at drive SHI, og kan ikke erstattes af højere kontingent. Det frivillige arbejde skal ydes af en person over 18 år. I de fleste vagter kan du nemt tage dit barn med til arbejdet. Se link for ”jobbeskrivelserne”
For yderligere info omkring det frvillige arbejde, kan i tilgå denne side: https://www.shi-sport.dk/klub-info/frivilligt-arbejde-i-shi/


Hotline kl. 19.00 - 21.30: Jesper Bangsgaard, tlf. 28 79 76 51

Betaling sker
ved tilmelding.

 


NB! Hvis ikke du kan se hold-oversigten, så er det fordi vores betalingsformidler er ved at opdatere sit system. Prøv igen senere.

Luk