Menu

Velkommen i SHI Gymnastik

image

 

Velkommen til den nye sæson

Sæsonen starter i uge 36 og for Landsdelshold uge 35/36

Læs om holdene på deres respektive sider. Tilmeld her.

 

 

Følg os på Facebook

 

 

 

 


Velkommen

SHI’s gymnastikafdeling byder velkommen til en ny sæson (2019/2020). Gymnastikudvalget er rigtig spændte på, hvor mange gymnaster der vælger at gå til gymnastik i SHI, og glæder os til at se, hvordan sæsonen kommer til at forløbe. Vi har forskellige aktiviteter i ærmet, og vi håber på, at du, eller dit barn, vil deltage (Se i menuen: "Aktiviteter i SHI Gymnastik). Derudover afholder vi den årlige gymnastikopvisning, og det gør vi i Vendia Hallen den 29. marts 2020.

Vi har fået flere nye instruktører og hjælpeinstruktører, og mange tak til jer. Derudover en stor tak til alle jer, som har været i foreningen i flere år. Vi håber, at jeres engagement, og vedvarende bidrag til dét her fællesskab, vil smitte af på de nye. I er grunden til at SHI Gymnastik fortsat er en forening som fastholder tidligere og tiltrækker nye gymnaster.

Derfor.... Endnu engang. Velkommen til SHI Gymnastik.
På denne side kan du/i læse mere om hvad vi står for i SHI Gymnastik, hvordan du/i finder de hold som vi tilbyder og hvordan du tilmelder dig (eller dit barn). Nederst på siden finder du/i generelle datoer for sæsonen (start, ferier mv.).


Hvorfor SHI Gymnastik?

I SHI Gymnastik er vores værdier: Åbenhed, Fællesskab, Dialog og Sammenhold (på tværs).

For at opretholde og udvikle niveauet hos vores instruktører og hjælpeinstruktører, er det fra gymnastikudvalgets side, en prioritering, at disse deltager på diverse kurser og workshops. Hermed søger vi at højne deres gymnastikfaglige- og pædagogiske niveau. Det gør vi for at udvikle foreningen i en bæredygtig retning, som kan sikre foreningen på lang sigt, og for at give gymnasterne, som samles uge efter uge, en god oplevelse. Det kræver fokus på inklusion, rytme- og springmæssig progression, motorik, bevægelse og leg, samt evnen til at skabe rammerne for udvikling - både gymnastisk, men i høj grad også personligt.

Er det noget for dig? Læs videre under "Hvad tilbyder vi", for at finde de hold som vi udbyder.

Derudover.... Er du interesseret i at blive instruktør, hjælpeinstruktør og/eller udvalgsmedlem, så er du velkommen til at kontakte en fra gymnastikudvalget. Du finder mobiltelefonnumre og e-mail adresser her.


Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder børne- og ungdomshold (0 år til 15+ år) for spring og rytme interesserede børn og unge. Vi tilbyder voksenhold (fra 25 år til 60+ år) for unge mænd og kvinder, og friske herrer og damer. Alle kan være med.
Du kan se informationer vedr. årgange eller minimums alder på vores hold, ved at klikke ind på de enkelte holds sider.

Vi bestræber os på at udbyde hold, som stemmer overens med vores medlemmers behov, og derfor er du velkommen til at kontakt udvalgsmedlemmerne, hvis du har en ide til et hold, et arrangement eller andet.

X-Holdet: Spring- og konkurrencehold - NYHED!!! 

I sæsonen 2019/2020 kan vi med stor glæde fortælle, at to engagerende og motiverede springtrænere har taget initiativ til at starte et nyt hold. Holdet hedder X-Holdet, og er et spring, teknik og konkurrencehold. For at være med skal du opfylde tre af fire minimumskrav (læs mere her). Holdet træner i udvalgte weekender over året, deltager i individuelle konkurrencer i november og januar, og i gennem hele sæsonen, som første år strækker sig fra september til og med januar, vil du have mulighed for at lære nye spring og finpudse det du allerede kan. Læse mere om holdet her.

Følg holdet på Instagram - billeder og video gennem sæsonen

 

Landsdelshold i Hjørring

For de børn og unge, som ønsker mere gymnastik, vil der i år være to landsdelshold i SHI Gymnastik.

Holdene er et ekstra tilbud, og det forudsættes af dig (som gymnast), at du blandt andet, allerede er gymnast på ét andet hold. Du kan læse mere om holdene ved at klikke på "Gymnastik" i menuen, hvor landsdelshold vil være et punkt som kommer frem.

Landsdelshold

Hjørring Minijuniorhold 4.-6.kl.

Hjørring Juniorhold 7.-9.kl.

 

Hold i SHI Gymnastik sæsonen 2019/2020

 

  


Hvad med tilmelding?

Al tilmelding foregår via denne hjemmesiden og er digitaliseret (online betaling ved tilmelding). Vi åbner for tilmeldingen til alle hold, torsdag den 1. august kl. 18.00 her.

Du bør være opmærksom på, at nogle hold har max antal deltagere. Tilmeldingen følger princippet "først til mølle". De hold, hvor der er begrænset pladser på, er nævnt her.

Der kan være merudgifter ud over kontingentet på nogle af holdene. Den yderligere udgift dækker oftest udgifter til dragter, opvisninger mm.. Du kane, hvorvidt dette gør sig gældende, på de enkelte holds sider i menuen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gymnastikudvalget og kom endelig hurtigst muligt, da vi lægger vægt på en åben dialog. Vi kan ikke ændre noget, vi ikke er opmærksomme på, og på den anden side kan det være, at der en god forklaring på, hvorfor vi gør, som vi gør.

OBS! Vi lægger vægt på, at de årgange/klasser der står under holdbeskrivelserne. Det vil kun være muligt at være ældre end sine kammerater, men ikke yngre, forstået sådan, at en gymnast i 1. klasse (fra årgang 2012), ikke kan få dispensation til at starte på Minimix. Spørgsmål i forhold til dette rettes til udvalget og ikke til instruktøren.

 

 
 

 

Kalender for sæsonen 2019/2020

 

Sæsonopstart: uge 36, Landsdelsholdene starter søndag i uge 35/36

 

Efterårsferie: uge 42

 

Sidste alm. træning før jul: uge 51

 

Opstart efter jul: uge 1 og 2 (informationer følger på de enkelte hold)

 

Vinterferie: uge 8

 

Fastelavnsfest: søndag den 23. februar

 

Sidste træning: Meldes ud på de enkelte hold. 

 

Gymnastikopvisning i SHI: 29. marts i Vendia Hallen

 

DGI Nordjyllands opvisninger 2020 (Relevante):

  • Landsdelsholdsdag 29 februar
  • Børneopvisning i Vrå 1 marts
  • Junioropvisning i Østervrå 6-7 marts
  • Junioropvisning i Jetsmark 14-15 marts
  • Junioropvisning i Hjørring 21 marts
  • Seniorstævne i Vrå 4 april