Menu

Velkommen i SHI Gymnastik

image

 

Velkommen til den nye sæson

Sæsonen starter i uge 35 

   HUSK AT ALLE SKAL VÆRE TILMELDT
INDEN MAN DELTAGER I TRÆNINGEN
PGA. SMITTEOPSPORINGEN 

NB. Man kan få kontingent retur inden 1/10 hvis holdet ikke er noget alligevel 

Læs om holdene på deres respektive sider. Tilmeld her.

 

 

Følg os på Facebook

 

 

 

 


Velkommen

SHI’s gymnastikafdeling byder velkommen til en ny sæson (2021/2022). Gymnastikudvalget er rigtig spændte på, hvor mange gymnaster der vælger at gå til gymnastik i SHI, og glæder os til at se, hvordan sæsonen kommer til at forløbe. Vi har forskellige aktiviteter i ærmet, og vi håber på, at du, eller dit barn, vil deltage. I forhold til restriktioner vedr. Covid-19 får vi løbende informationer fra DGI. Vi vil naturligvis gøre alt for at leve op til de gældende krav, så det kan være sikkert at gå til gymnastik i SHI. Derudover afholder vi den årlige gymnastikopvisning, og det gør vi i Vendia Hallen den 3. april 2022.

Derfor.... Endnu engang. Velkommen til SHI Gymnastik.
På denne side kan du/i læse mere om hvad vi står for i SHI Gymnastik, hvordan du/i finder de hold som vi tilbyder og hvordan du tilmelder dig (eller dit barn). Nederst på siden finder du/i generelle datoer for sæsonen (start, ferier mv.).


Hvorfor SHI Gymnastik?

I SHI Gymnastik er vores værdier: Åbenhed, Fællesskab, Dialog og Sammenhold (på tværs).

For at opretholde og udvikle niveauet hos vores instruktører og hjælpeinstruktører, er det fra gymnastikudvalgets side, en prioritering, at disse deltager på diverse kurser og workshops. Hermed søger vi at højne deres gymnastikfaglige- og pædagogiske niveau. Det gør vi for at udvikle foreningen i en bæredygtig retning, som kan sikre foreningen på lang sigt, og for at give gymnasterne, som samles uge efter uge, en god oplevelse. Det kræver fokus på inklusion, rytme- og springmæssig progression, motorik, bevægelse og leg, samt evnen til at skabe rammerne for udvikling - både gymnastisk, men i høj grad også personligt.

Er det noget for dig? Læs videre under "Hvad tilbyder vi", for at finde de hold som vi udbyder.

Derudover.... Er du interesseret i at blive instruktør, hjælpeinstruktør og/eller udvalgsmedlem, så er du velkommen til at kontakte en fra gymnastikudvalget. Du finder mobiltelefonnumre og e-mail adresser her.


Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder børne- og ungdomshold (0 år til 9 kl.) for spring og rytme interesserede børn og unge. Vi tilbyder voksenhold (18 år til 60+ år) for unge mænd og kvinder, og friske herrer og damer. Alle kan være med.
Du kan se informationer vedr. årgange eller minimums alder på vores hold, ved at klikke ind på de enkelte holds sider.

Vi bestræber os på at udbyde hold, som stemmer overens med vores medlemmers behov, og derfor er du velkommen til at kontakt udvalgsmedlemmerne, hvis du har en ide til et hold, et arrangement eller andet.

 

DGI-Hold i Vendsyssel

For de børn og unge, som ønsker mere gymnastik, vil der i år være hold i samarbejde med Vrå.

I den nye sæson har SHI Gymnastik og Vrå Gymnastikforening indgået samarbejde om at drive DGI-holdene.

Vi skal træne i det helt nye springcenter i Vrå, hvor vi har mange fine faciliteter til rådighed - også til de ventende forældre.

Holdene er et ekstra tilbud, og det forudsættes af dig (som gymnast), at du blandt andet, allerede er gymnast på ét andet hold. Du kan læse mere om holdene ved at klikke på "Gymnastik" i menuen, hvor landsdelshold vil være et punkt som kommer frem.

DGI-hold

DGI Minijuniorhold 4.-6.kl.

DGI Juniorhold 7.-9.kl.

  


Hvad med tilmelding?

Al tilmelding foregår via denne hjemmesiden og er digitaliseret (online betaling ved tilmelding). Vi åbner for tilmeldingen til alle hold, søndag den 1. august kl. 18.00 her.

Du bør være opmærksom på, at nogle hold har max antal deltagere. Tilmeldingen følger princippet "først til mølle"

Der kan være merudgifter ud over kontingentet på nogle af holdene. Den yderligere udgift dækker oftest udgifter til dragter, opvisninger mm.. Du kane, hvorvidt dette gør sig gældende, på de enkelte holds sider i menuen.

OBS!
Vi har igen i år valgt, at man skal være tilmeldt et hold for at få lov at komme til træning. Dette er pga. smitteopsporing.
Skulle man mod forventning ikke have lyst til at gå på holdet alligevel, kan pengene refunderes indtil 1/10-2021.
Instruktørerne vil spørge alle gymnaster/forældre om de er tilmeldt, er dette ikke tilfældet, kan man ikke komme ind i hallen, men det er dog heldigvis nemt at blive tilmeldt, hvis man har mobilen med sig. Instruktørerne skal nok hjælpe med at guide.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gymnastikudvalget og kom endelig hurtigst muligt, da vi lægger vægt på en åben dialog. Vi kan ikke ændre noget, vi ikke er opmærksomme på, og på den anden side kan det være, at der en god forklaring på, hvorfor vi gør, som vi gør.

OBS! Vi lægger vægt på, at de årgange/klasser der står under holdbeskrivelserne. Det vil kun være muligt at være ældre end sine kammerater, men ikke yngre, forstået sådan, at en gymnast i 1. klasse (fra årgang 2014), ikke kan få dispensation til at starte på Minimix. Spørgsmål i forhold til dette rettes til udvalget og ikke til instruktøren.

 

 
 

 

Kalender for sæsonen 2021/2022

 

Sæsonopstart: uge 35

 

Efterårsferie: uge 42

 

Sidste alm. træning før jul: uge 50 eller uge 51 (informationer følger på de enkelte hold)

 

Opstart efter jul: uge 1 

 

Vinterferie: uge 8 

 

Opvisning: Søndag d. 3. april 2022 i Vendia Hallen