Menu

Betal kontingent

Vælg dit hold på listen i bunden af denne side, og klik derefter på "Tilmeld" nederst i "Info"-kolonnen til højre for holdlisten.

Du skal selv tilmelde dig badminton her på hjemmesiden. Du betaler ved tilmelding med ét af de nævnte betalingskort. Prisen er 1.500 kr. for en bane som deles mellem 2 (single) eller 4 (double) medlemmer. Hver spiller tilmelder sig separat.

For at kunne tilmelde dig, skal du først oprettes som medlem. Hvis det er et barn, som tilmeldes, er det barnet som skal oprettes og tilmeldes. Medlemmerne i samme husstand kan godt tilmeldes under samme e-mail adresse og samme mobilnummer. Det betyder blot, at de får fælles adgangskode, og systemet vil hver gang spørge, hvem af medlemmerne, som man ønsker at tilmelde.

Du skal kun oprette dig som medlem den første gang du tilmelder dig et hold. Herefter SKAL du bruge din eksisterende profil, når du ønsker at tilmelde dig andre hold.

Læs følgende brugervejledning, som indeholder svar på de fleste spørgsmål:
Vejledning - tilmelding via hjemmesiden

Hotline kl. 18.10 - 21.30: Jesper Bangsgaard, tlf. 28 79 76 51

Betaling sker ved tilmelding, og kan ske med følgende kort:

 

NB! Hvis ikke du kan se hold-oversigten, så er det fordi vores betalingsformidler er ved at opdatere sit system. Prøv igen senere.

Luk