Menu

Betal kontingent, indendørs

Vælg spillerens hold på listen i bunden af denne side, og klik derefter på "Tilmeld" nederst i "Info"-kolonnen til højre for holdlisten.

Du betaler ved tilmelding med ét af de nævnte betalingskort.

For at blive til et hold, skal spilleren først oprettes som medlem. BEMÆRK, at det er spillerens navn og fødselsdag, som skal udfyldes ved oprettelse og tilmelding - IKKE navnet på den betalende forælder. Medlemmerne i samme husstand kan godt tilmeldes under samme e-mail adresse og samme mobilnummer. Det betyder blot, at de får fælles adgangskode, og systemet vil hver gang spørge, hvem af medlemmerne, som man ønsker at tilmelde.

Du skal kun oprette spilleren som medlem den første gang du tilmelder det et hold i SHI. Herefter SKAL du bruge spillerens eksisterende profil, når du ønsker at melde til andre hold. Hvis spilleren eksempelvis allerede er tilmeldt et hold i gymnastikafdelingen, skal du bruge det eksisterende medlemslogin, når spilleren meldes til hold i andre afdelinger. Hvis spilleren har glemt sin adgangskode, kan man få den fremsendt på SMS eller e-mail, ved at trykke på "Glemt adgangskode".


Hotline kl. 19.00 - 21.30: Jesper Bangsgaard, tlf. 28 79 76 51

Betaling sker
ved tilmelding.

 

 

NB! Hvis ikke du kan se hold-oversigten, så er det fordi vores betalingsformidler er ved at opdatere sit system. Prøv igen senere.

Luk