Menu

Hit Fit Dance

 

Praktiske oplysninger vedr. opstart

Opstart mandag d. 2. September, kl. 19.00-20.00

Holdet træner i Højene hallen.

TILMELDNING FØR FREMMØDE ER NØDVENDIGT.
HVIS HOLDET ALLIGEVEL IKKE ER NOGET FOR DIG KAN PENGENE REFUNDERES INDEN 1/10

Begrænset antal pladser på holdet - 40 stk. 

Kontaktperson for, Hit Fit Dance (17 år og opefter):

Maria Jakobsen 
Email: mariamiddelbojakobsen@gmail.com 

Tilmelding her

 

 

Instruktør

Lena 

 

 

Hit Fit Dance

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig træningstime. Her er højt tempo fra start til slut, så pulsen kommer op, og vi forbrænder masser af kalorier. Koreografierne er forholdsvis simple, så alle hurtigt kan være med uanset alder og niveau. Vi tager udgangspunkt i musikken fra de seneste syv årtier og den dansestil, som var fremme på det givne tidspunkt. Blandt andet danser vi Rock’n Roll til 50’ernes rockede rytmer. Twist til 60’ernes største bands. Disco i bedste John Travolta stil fra 70’erne. Finurlige dansetrin til pop og Grandprix klassikere fra 80’erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00’erne og 10’erne.

Alle de største hits er selvfølgelig med: ”Working Nine to Five”, ”Marry You”, ”Material Girl”, ”Doctor Jones”, ”Vi Maler Byen Rød”, ”Forelsket i København”, ”For Evigt” og mange, mange flere, så du vil med garanti skråle med… Glæd dig til en super sjov og svedig time hvor pulsen og humøret ryger helt i top.

Instruktør Lena Madsen er certificeret i Hit Fit Dance hos Let’s Dance i Århus ved Marianne Eihilt og Mirja Kennedy.

 

Opvisning: 

Hit Fit Dance i SHI er ikke et decideret opvisningshold, og der trænes ikke mod opvisningerne i foråret / den lokale opvisning i SHI, som de fleste andre hold i SHI Gymnastik. Selvom holdet ikke er et decideret opvisningshold, vil der være mulighed for at vise holdets energi og Hit Fit Dance trin til årets lokalopvisning i SHI. BEMÆRK. Det er valgfrit om du vil deltage. Til- og framelding finder sted i løbet af sæsonen. - GOD SÆSON!

 

Tilmelding og betaling af kontingent:

Kontingent: kr. 675 (Betaling

Udover kontingentet kan der forekomme en merudgift til en t-shirt/top til dem, der deltager i lokalopvisningen i SHI. Det afhænger selvfølgelig af, om holdet deltager. Det forventes at prisen på en t-shirt/top er omkring 100 kr. 

 
Luk