Menu

En god forårs sæson for SHI U14 drenge

image
24. juni 2018 kl. 16:50

Sæsonen startede med deltagelse i jysk mesterskab i futsal i A-rækken, efter en kanon futsal sæson, hvor vi slog hold som HI1 & Sæby, Støvring ud, alle i rækker højere end os udendørs.

Udendørssæsonen startet med tilgang af træner Anders Jensen, der som spiller selv spillet i de bedste rækker indtil senior niveau.

Lang vintertræning, nyt spillesystem, lagt an på vi skal løbe vores modstandere baglæns, og samtidig skulle kunne dominere med bolden, det krævet go forberedelse og form, her stod drengene skarpt til sæson start.

Vores holdsammenarbejde med Bjergby & Bagterp, gjorde vi med lidt hjælp fra U13 & U15 kunne stille 2 hold, desværre endte vi med at måtte søge dispensation til vores 2 hold, da U13 havde rigeligt at gøre selv, vi takker de drenge som havde mod på og blive matchet og gjorde det godt.

Hold 2 sluttet på en pæn 3 plads, hvor 70% af holdet kun trænet en gang om ugen, eller slet ikke, det kunne have endt fantastisk med 14 kampklare spillere hver gang, her trådte Jan Mylund til ofte som træner når de var ude, gigantisk tak til Jan for at hvad han har gjort for begge hold.

Hold 1 skal i skrivende stund spille semifinale om jysk mesterskab, efter vi har sikret oprykning til liga 2, sæsonen har været en stor pil fremad, ikke mange af vores spillere har spillet højere end liga 3-4 før, så med go træningsindstilling, og en parathed i hver kamp til at ville sprinte og løbe mere end modstanderen, vandt vi fortjent rækken 3 runder før tid.

Vi forsøger selvfølgelig og gå efter et jysk mesterskab, selvom trætheden hos mange af de bærende begynder at være synlig. 

Vi ser frem til at prøve kræfter med liga 2, og som altid uanset modstander, går vi ind med den indstilling, at modstanden skal spille deres bedste kamp nogensinde for at slå os, for vi vil overfalde dem med masser af sprintpress, og vinderattitude.

Allerede nu er der en tilgang til vores hold efter ferien, vi håber på flere, da vi ikke kan have for mange spillere i klubben, uanset niveau.

MVH

Anders og Mic

U14 ( kommende U15)  SHI/Bagterp/Bjergby

Luk