Menu

Tilmelding og betaling af kontingent

image


Ved tilmelding - Vær opmærksom på

*Du betaler ved tilmelding med ét af de nævnte betalingskort.

*Det kontingent som du betaler ved tilmelding, er dækkende for hele sæsonen.
  Sæsonen strækker sig fra uge 36 og til uge 12(2024).
BEMÆRK, at flere hold deltager i én eller flere DGI relaterede opvisninger til foråret (ud over den lokale opvisning i SHI den 24. marts 2024). 

*For at kunne tilmelde sig et hold, skal gymnasten først oprettes som medlem.  
BEMÆRK, at hvis det er et barn, som skal tilmeldes et hold, så er det barnets navn og fødselsdag, som skal udfyldes ved oprettelse og tilmelding - IKKE navnet på den betalende forælder. Bemærk desuden at til Forældre/Barn er det barnet (og KUN barnet) som skal tilmeldes.  

*Medlemmerne i samme husstand kan godt tilmeldes under samme e-mail adresse og samme mobilnummer. Det betyder blot, at de får fælles adgangskode, og systemet vil hver gang spørge, hvem af medlemmerne, som man ønsker at tilmelde.

*Du skal kun oprette dig som medlem den første gang du tilmelder dig et hold. Herefter SKAL du bruge din eksisterende profil, når du ønsker at tilmelde dig andre hold. Samme bruger bruges altså på tværs af afdelingerne i SHI. 

I forbindelse med tilmelding skal du også markere, hvilket frivilligt arbejde du vil yde for SHI. Frivilligt arbejde er nødvendigt for at drive SHI, og kan ikke erstattes af højere kontingent. Det frivillige arbejde skal ydes af en person over 18 år. I de fleste vagter kan du nemt tage dit barn med til arbejdet. Se link for ”jobbeskrivelserne”
For yderligere info omkring det frvillige arbejde, kan i tilgå denne side: https://www.shi-sport.dk/klub-info/frivilligt-arbejde-i-shi/

 Hotline kl. 19.00 - 21.30: Jesper Bangsgaard, tlf. 28 79 76 51.

 

 

Hold med begrænset antal pladser

- Forældre/barn: 35 børn + forældre

- Minimix: 50 stk.

- Hit Fit: 40 stk.

- Kom i form: 40 stk.

Alle hold er først til mølle princip.

 

Søskenderabat på forældre/barn

Hvis du har flere børn, som skal gå til Forældre/Barn gymnastik, så skal det første barn i husstanden tilmeldes på sædvanligvis. Mens søskende efterfølgende kan deltage til reduceret pris - det sker ved at tilmelde søskende under holdet "Forældre/barn - Søskendetilmelding"

 

Tilmelding herunder 

 

 

NB! Hvis ikke du kan se hold-oversigten, så er det fordi vores betalingsformidler er ved at opdatere sit system. Prøv igen senere.

Luk