Menu

Tilmelding og betaling af kontingent

image


Ved tilmelding - Vær opmærksom på

*Du betaler ved tilmelding med ét af de nævnte betalingskort.

*Det kontingent som du betaler ved tilmelding, er dækkende for hele sæsonen (gælder kun 1. rate for DGI-holdene). Sæsonen strækker sig fra uge 36 og til uge 13(2023).
BEMÆRK, at flere hold deltager i én eller flere DGI relaterede opvisninger til foråret (ud over den lokale opvisning i SHI den 2. april 2023). I år har vi valgt at dragterne til Krudtuglerne, Springlopperne, MGP-dans og Minimix er indkluderet i kontigentet. I teksten til de enkelte hold, fremgår det, om holdet var med til DGI relaterede opvisninger sidste år, og derfor om, det forventes at gøre sig gældende i den kommende sæson.

*For at kunne tilmelde sig et hold, skal gymnasten først oprettes som medlem.  
BEMÆRK, at hvis det er et barn, som skal tilmeldes et hold, så er det barnets navn og fødselsdag, som skal udfyldes ved oprettelse og tilmelding - IKKE navnet på den betalende forælder. Bemærk desuden at til Forældre/Barn er det barnet (og KUN barnet) som skal tilmeldes.  

*Medlemmerne i samme husstand kan godt tilmeldes under samme e-mail adresse og samme mobilnummer. Det betyder blot, at de får fælles adgangskode, og systemet vil hver gang spørge, hvem af medlemmerne, som man ønsker at tilmelde.

*Du skal kun oprette dig som medlem den første gang du tilmelder dig et hold. Herefter SKAL du bruge din eksisterende profil, når du ønsker at tilmelde dig andre hold. Samme bruger bruges altså på tværs af afdelingerne i SHI. 

 

 Hotline kl. 19.00 - 21.30: Jesper Bangsgaard, tlf. 28 79 76 51.

 

 

Hold med begrænset antal pladser

- Forældre/barn: 30 børn + forældre

- Minimix: 50 stk.

- Juniormix: 50 stk.

- Hit Fit: 40 stk.

- Kom i form: 40 stk.

Alle hold er først til mølle princip.

 

Søskenderabat på forældre/barn

Hvis du har flere børn, som skal gå til Forældre/Barn gymnastik, så skal det første barn i husstanden tilmeldes på sædvanligvis. Mens søskende efterfølgende kan deltage til reduceret pris - det sker ved at tilmelde søskende under holdet "Forældre/barn - Søskendetilmelding"

 

Tilmelding herunder 

 

 

NB! Hvis ikke du kan se hold-oversigten, så er det fordi vores betalingsformidler er ved at opdatere sit system. Prøv igen senere.

Luk