Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV November 2023

image
18. november 2023 kl. 16:46

Kære SHI’ere

Det er blevet mørkt og vi kan ane jul og nytår i horisonten. Indendørssporten kører for alvor, men der er stadig gang i træninger på kunstgræs. 

Der arbejdes på deltaljerne i Det Blå Frirum, vi er ikke 100% i mål men det funker. 

Inde har vi godt samarbejde med Hjørring Hallerne så vi synes vi har relativt gode forhold. 

For tiden går vi og arbejder på forskellige projekter. I SHI kunne vi godt tænke os at have tilknyttet en foreningskoordinator til at fremme sport, fællesskab og samvær i SHI efter skole, så vi på sigt kan tage presset af prime time kl. 17-20 for både udøver, træner og til hjælp for familielivet, hvor vi ved familierne kan være presset i dagligdagen og typisk i “ulvetimerne”. SHI kan dog ikke løfte opgaven økonomisk alene, men vi arbejder på løsninger. 

Derudover har vi et fast fokus på frivilligheden. Vi mener at alle der endnu ikke er frivillige har noget til gode. Vi mener også at alle skal være frivillige - og det kan man ikke betale sig fra i en bredde-forening. Derfor håber jeg I derude bakker op og melder til både små og de lidt større opgaver med alt fra bage kage til træner, bestyrelsesmedlem, cafeteriavagt, halfest hjælper, Dana Cup hjælper osv. osv. 

Apropos halfest er der så godt som udsolgt til halfesten den første lørdag i februar. Fantastisk arbejde af vores støtteforening; SHIs Venner. Vi glæder os til en gentagelse af succesen fra i år. 

Et par små ting jeg gerne vil bede slå et slag for i og omkring SHI:

  • området i SHI er røgfrit både inde og ude
  • Hjælp os med at holde rent og ryddeligt ved brug af de mange skraldespande på anlægget
  • Det er mørkt, husk lygter og reflekser på jeres unger og jer selv
  • Husk 3. halvleg for jeres børn forstået således at vi slår et slag for at børn bader og har et fællesskab både før og efter træning/kamp. Det styrker kommunikative og sociale kompetencer, giver fællesskab og styrker mod ensomhed. 
  • Bliv frivillig i SHI og klap vores frivillige på skulderen. Et lille klap betyder alverden. 
  • Støt vores sponsorer, de støtter SHI
  • Brug cafeteriet som vi ønsker er hjertet i foreningen, og tag en vagt sammen med ven/nabo eller samlever. Så hjælper du med at styrke sammenholdet i SHI, det er nemt og vi sørger for instruktion ved første vagt (se facebook siden: “SHI hjælper netværk”)

Snart bliver det forår og så er der generalforsamling. Nye input fra nye bestyrelsesmedlemmer styrker en forenings udvikling. Går du med lyst og ideer så overvej at blive bestyrelsesmedlem, Overvej at gå ind sammen med 1-2 venner så I kan følges ind sammen i det. 

Slutteligt ønskes i en rigtig god vinter (julehilsen følger )

Mvh Mads

Formand, SHI

Luk