Menu

Træn med Elvis, Abba, Travolta, Madonna og Adele

image
Lena Madsen
22. august 2016 kl. 15:54

Træn med Elvis, Abba, Travolta, Madonna og Adele

Musik hits fra 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne og frem til i dag danner rammen for et nyt hold som SHI Gymnastik tilbyder til sæsonen 2016/17.

”God musik giver lyst til at danse og bevæge sig, og det er lige præcis meningen med holdet” siger instruktør Lena Madsen, som glæder sig til at give alle, der melder sig til, et tempofyldt trænings-kick.

Holdet hedder Hit Fit Dance, og er kort fortalt en konditionstime, hvor man kan forvente at få sved på panden og forbrænde en masse kalorier. Timen er bygget op om sjove og simple koreografier, der matcher den dansestil, som var fremme i det årti, hvor sangene toppede hitlisterne. Idéen er at man i løbet af en træningsaften kommer gennem en musikalsk danserejse fra de seneste 7 årtier i stilarter som: Rock’n roll, jive, twist, disco, funk og showdance.

På programmet er nogle af de største hits: ”Hit the Road Jack”, ”Gimme, Gimme, Gimme”, ”Staying Alive”, ”You’re the One That I Want”, ”Rolling In the Deep”, ”Cotton Eye Joe” for bare at nævne nogle stykker siger Lena Madsen, som selv har svært ved ikke at synge med samtidig. ”Det er jo musik som vækker minder og bringer de store smil frem” siger hun.

Koreografierne er ikke sværere, end at alle uanset alder og niveau kan være med. Der lægges ikke vægt på at kunne trinene til perfektion, for det vigtigste er bare at give den gas, så pulsen kommer op.

Hit Fit Dance er udviklet af tidligere professionel danser og Vild med dans vinder Marianne Eihilt, som også står bag flere af koreografierne.

Klik på videoen nedenfor, og hør hende selv fortælle om motionsformen.

Har du også fået lyst til at være med, kan du læse mere om holdet og tilmelde dig her: http://www.shi-sport.dk/betaling/shi-gymnastik/betal-kontingent/

 

 

Luk