Menu

Opstartsarrangement i SHI Gymnastik

image Sammen er vi SHI Gymnastik
Casper Munk Simonsen
27. august 2018 kl. 17:29

Tillykke til Martin Højen og Gurli med mærkedagen - informationer vedr. sæsonen - foreningskursus ved Claus.

 

Søndag eftermiddag mødtes gymnastafdelingen i SHI, i Højene Hallen. Der mødte cirka 35 instruktører og føl op, og udvalget startede dagen ud ved at give forskellige informationer om, hvad der forventes af instruktører og føl, hvilke opgaver de forskellige udvalgsmedlemmer har, og dermed hvilken person, som skal kontaktes, ved forskellige arrangementer og andet. Herefter blev de enkelte hold præsenteret og en kontaktperson blev tilknyttet (hvilken er oplyst på de enkelte holds side er på hjemmesiden). Ligeledes blev der talt om afløsere til de forskellige hold, hvor flere bød ind, og andre havde en plan i tilfælde af sygdom eller andet.

Efter en stille opstart blev Claus fra Gymnashop Kurser præsenteret og han fik ordet. Claus var inviteret, og afholdte et foreningskursus, med det formål at give inspiration til alle instruktører, føl og udvalgsmedlemmer. Det resulterede i forskellige lege og aktiviteter, springbaner og modtagningsformer. Det gav en helt del springopstillinger, og der blev tegnet på livet løs. Flere talte om muligheder ved de forskellige springopstillinger og -baner, hvilket må være et tegn på inspiration og mening.  Tak til Claus!

Dagens energi kom fra frugt, chokolade og kiks. Hertil blev det til lidt vand. Claus gav alle sved på panden, og fik selvfølgelig også lidt frugt, chokolade og kiks.

 

Tak for en mega fed dag, tak for fremmødet og velkommen til nye, og velkommen tilbage efter sommerferien til tidligere, instruktører og føl. Vi håber på en god sæson i SHI Gymnastik, hvor der kommer rigeligt med gymnaster på de enkelte hold, helt fra forældre/barn til motionsherrerne og 60+ damer.

 

Du kan læse mere om holdene her på hjemmesiden, og via følgende link, kan du læse lidt om hvem vi er i SHI Gymnastik og se hvilke hold vi udbyder. Her finder du også et link til vores facebookside, hvor vi offentliggør billeder og andre informationer i løbet af sæsonen - http://www.shi-sport.dk/gymnastik/velkommen-til-saesonen-2018-2019/

 

Du tilmelder dig via dette link: http://www.shi-sport.dk/betaling/shi-gymnastik/tilmelding-og-betaling-af-kontingent/

 

 

 

På gensyn

 

//SHI Gymnastik

Luk