Menu

Tons, hop-med-skrue og forhindringsbane - Workshop for drenge

image
03. september 2018 kl. 08:45
Omkring 25 drenge deltog den 29. august, da SHI Gymnastik, i samarbejde med Højene Skole afholdte Workshop for drenge i skoletiden.

Den sorte 12x12 meter luftbane, som FaceOff drengene havde med, blev udfordret, da omkring 25 drenge fra 1. til 5. kl., med fuld udblæsning hoppede, lege og havde det sjovt. Det blev til samlet én times fuld skrald der ud af, og der var højt humør, en masse snak, og mange, rigtig mange, spring.

I forbindelse med DGI’s drengesatsning, havde vi (SHI) og Højene Skole (en del af Nordvestskolen) etableret et samarbejde, hvor drenge fra 1.-6 klasse kunne tilmelde sig en workshop. Workshoppen var et idrætsrettet tilbud til drenge i skoletiden, og formålet var dels at aktiverer drengene, som en del af den almindelige skoletid, og også at vise dem hvad gymnastikken kan.

Derfor mødte omkring 25 drenge op den 29. August kl. 8.15 i Højene Hallen, og ledt af Martin, fik drengene løbet noget energi af sig, inden workshoppen startede kl 8.45. 30 minutters intensiv stafet var dog ikke lige det som tog pusten fra drengene. Det stoppede dem ikke i at være meget opmærksomme på FaceOff drengene, som fortalte om dem selv og dagen. Det var startskuddet på 1 times fyldt med hop, ruller og forhindringsbane. En ny måde at tænke gymnastik på, hvor indlæring af gymnastiske bevægelsesmønstre, gøres gennem leg – 100%.

 

Tak til Martin og Casper for deres engagement i og omkring workshoppen. Selvom der sagtens kunne have været flere drenge, så var de fremmødte klar på at lave gymnastik. Derfor tak til drengene og deres forældre for at melde dem til denne workshop. Vi håber på at se jer, både børn og forældre, i hallen når gymnastiksæsonen går i gang. Det gør den uge 36, og du kan finde oplysninger om SHI Gymnastik samt holdene som udbydes her:

 

 

Læs om hold i SHI her http://www.shi-sport.dk/gymnastik/velkommen-til-saesonen-2018-2019/

 

 

Hold henvendt dig, som deltog

 

 

 

 

Video outcome af workshoppen - Henvendt Tarzandrenge 1.-2.kl. (1080p HD muligt)

 

Luk