Menu

Vil du også lære at løbe? Eller løbe længere?

image
Ole Madsen
31. marts 2016 kl. 18:56

I SHI er vi klar med et 13-ugers løbeprogram med ugentlige træninger ledet af dygtige løbetrænere. Du lærer ikke blot at løbe, men får også en guide i styrke og motivation.

Vi starter onsdag den 6. april kl. 18:30

 

Vi tilbyder 3 forskellige løbeniveauer: 

Begynderholdet er for dig, der ikke løber i dag, men som gerne vil i gang med at løbe. Træningen går ud på at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at løbe og bevæge sig. I tillæg laves forskellige øvelser, der styrker kroppen så du undgår skader i forbindelse med løbetræningen.

 

5-kæmperne er for begyndere og letøvede, som gerne vil løbe efter et mål: 5 km-distancen. Det er både for dig, der gerne vil træne efter at kunne løbe en 5 km’er og for dig, der gerne vil kunne løbe lidt hurtigere på 5 km. 5-kæmperne er for alle, der i udgangspunktet kan løbe 10 min. og har mod på lidt mere målrettet træning.

 

Halvmaraton - Skal du løbe dit første halvmaraton i 2016? Eller har du lyst til at få ny inspiration til træningen frem mod dit mål?SHI tilbyder spændende og varieret træning både for nye halvmaratonløbere, og for dem der har løbet distancen før.

Vi træner så det både er sjovt og socialt.

 

Derudover vil der i foråret blive afholdt to temaaftener om motivation og løbeskader.

Se mere om de 13 ugers løbeprogrammer på nedenstående link.

http://www.dgi.dk/arrangementer/201601068000

 

Løbetræningen starter ved Højene Hallen (vi mødes omklædte) og vi fortsætter naturligvis med hyggeligt løb efter de 13 ugers løbeprogrammer.

Det er onsdage kl. 18.30 og søndage kl. 11.00 vi løber.

Luk