Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV april/påske 2023

image
Mads Nielsen
10. april 2023 kl. 09:26

Kære SHI´er

Så blev det påske – foråret er nu forhåbentligt for alvor på vej med varmere temperaturer.

I SHI er gymnastik sæsonen blevet afsluttet med den store traditionsrige opvisning – i år den 2. april i Park Vendia. Det var en rigtig god dag, hvor gymnasterne fik vist, hvad de har gået og øvet på. I forbindelse med indmarchen fik alle publikummer også anledning til at hylde formanden for Gymnastik, Pernille Christensen, som på SHIs generalforsamling blev kåret til ”Årets SHI´er 2022”. Stort tillykke til Pernille – og tak for den helt fantastiske indsats.

Håndbold afdelingen er i disse dage til cup til både Rødspætte Cup i Frederikshavn og også god tilstedeværelse til Morsø Cup. Der har været god vækst i håndboldafdelingen det seneste år.

Fodbold er ved at komme på rigtig græs og turneringerne kører på med god tilslutning i alle årgange.

Badmintonsæsonen er på sit sidste, mens løb stadig holder ved. Husk vores løbe-fællesskab hver søndag og onsdag.

Den 22. marts havde vi generalforsamling i SHI. Vi var ca. 60 fremmødte som fik en god omgang stegt flæsk med persillesovs fra Føtex. Per Størup førte ordet som dirigent til hele 3 generalforsamlinger, da vi udover SHI også afholdte generalforsamling i ”SHIs Venner” samt den nye forening ”Det Blå Frirum”.

SHIs Venner er SHIs støtteforening, som støtter ungdommen i SHI. Her fik vi ny bestyrelse. Jeg vil gerne takke afgående formand, Erik Juul, og afgående kasserer, Marianne Porsmose, for stort og langvarigt arbejde til gavn for ungdommen i SHI. Ny formand er blevet Ole Nørgaard, og i SHI ser vi frem til fortsat godt samarbejde. Husk at man kan blive støttemedlem i SHIs Venner for kun 100 kroner årligt via girokort +73 < dit navn > + 87823733. I kan også deltage i klublotto. Se mere her: https://www.shi-sport.dk/klub-info/shi-s-venner/velkommen-i-shi-s-venner/

Foreningen Det Blå Frirum er skabt til drift af anlægget Det Blå Frirum. Her kunne Søren Pedersen fortælle om aktuel status, som pt. er at vi forventeligt inden maj måned har det sidste kunstgræs anlagt, løbebaner og padelbaner oppe og køre. Samtidig vil vi gå i gang med at anlægge beachbane til håndbold og beachvolley. Derudover højdespring, teqball mv. – Vi arbejder aktuelt med en officiel åbningsfest til sensommer i forbindelse afholdelse af vores Åbent Anlæg.

Referat fra SHIs Generalforsamling kan læses via dette link: https://www.shi-sport.dk/nyheder/shi-nyheder/2023-shi-nyheder/laes-referatet-fra-shi-s-generalforsamling-2023/

Bestyrelsen i Forretningsudvalget fortsætter uændret. Vi vedtog et par små vedtægtsændringer. Herudover vil jeg fremhæve vores kåringer af dels Årets SHI´er (Pernille Christensen) samt kåringerne af Årets Fightere (Søren Pedersen, Ole Nørgaard og Cafeteriaudvalget) og af Årets Unge SHI´ere (Merle Gramkov, Kathrine Skovbjerg, Dicte Oldenburg, Anne Houkjær samt Amalie Bundgaard Madsen).

Vi ønsker et KÆMPE tillykke til alle modtagerne af priserne. Det er fantastiske indsatser, der lægger til grund for kåringerne. Et fantastisk stykke frivilligt arbejde for SHI. TAK

Aktuelt er Dana Cup udvalget i gang med at planlægge afholdelsen af årets Dana Cup, og til den del har vi brug for hjælp. Selvom der har været rift om vagterne har vi stadig vagter tilbage, som skal besættes. Se linket nedenfor, hjælp SHI med at tjene penge og oplev dét at være en del af noget større, hvor vi giver for at kunne få igen. https://www.shi-sport.dk/nyheder/shi-nyheder/dana-cup-vagt-i-shi-uge-30-2023/

Som I ofte læser, så er de frivillige kræfter den absolutte bærende del, af at kunne drive en idrætsforening. Det er Forretningsudvalget holdning at alle forældre skal være frivillige i SHI. Som nævnt mange gange før, stiller vi ikke krav om 10 timer ugentligt, men vi har omvendt en forventning om hjælp – måske en Dana Cup vagt for at sælge slik, måske hjælpe med at sætte telt op lørdag i uge 29, måske være dommer til SHI Cup til oktober, måske sælge billetter til gymnastikopvisning, måske tage en 3 timers cafeteriavagt, måske være træner eller holdleder, måske bage en kage. HUSK at AL hjælp, uanset timeantal, er GULD værd for SHI.

Aktuelt har vi følgende efterspørgsel i SHI til frivillige poster:

  • Administrativ person til sponsorudvalg (primært skrive fakturaer, fremsende og tjekke indbetalinger. Derudover mulige fondsansøgninger, skaffe nye sponsorer, årlige takke-skriv mv.)
  • Fredagshold; Vores hold af frivillige der hjælper med løst og fast i SHI, primært baner og andet udendørs arbejde.
  • E-sport koordinator til opstart af ny linie til E-Fifa eller E-gaming
  • Crossfit koordinator / træner til opstart af nyt crossfit hold på ”amatør” niveau
  • Trænere, holdledere mv. til vores afdelingerne kan vi altid bruge

Kontakt os i SHI, hvis en af ovenstående roller kunne passe på dig. Det er IKKE farligt og vi starter blot med en snak

Slutteligt et ønske om god påske. Læs mere på www.shi-sport.dk og følg vores facebook sider:

  • Skibsby-Højene IF                                 
  • SHI Hjælper Netværket / Frivillig i SHI
  • SHI Gymnastik
  • SHI Håndbold
  • SHI Fodbold
  • SHI Løb

Med venlig hilsen

Mads Nielsen, Formand, SHI

Luk