Menu

DGI Juniorhold 7.-9.kl., årgange: 2007-2009

 

Praktiske oplysninger vedr. opstart

Opstart søndag d. 4. september, kl. 18.00-20.00

TILMELDNING FØR FREMMØDE ER NØDVENDIGT.
HVIS HOLDET ALLIGEVEL IKKE ER NOGET FOR DIG KAN PENGENE REFUNDERES INDEN 1/10

Træningslokation: Idrætscenter Vendsyssel

Kontaktpersoner for SHI Landsdelsjuniorhold 7.-9.kl.
Pernille N. Christensen
Email: pernille_christensen23@hotmail.com

 

Tilmelding her

 

Instruktører

Rytmeinstruktører

 

 

Thea.                                                  Rikke

 

Springinstruktører 

   

      Matias                                   Aske                          Emil

Kontaktperson fra DGI Nordjylland

Oplyses snarest

Kontaktpersonen fra DGI tager imod spørgsmål, og andet, om opvisninger,
Landsdelsjuniorhold struktur og forskellige aktiviteter arrangeret af DGI, det
kan eksempelvis være spørgsmål omkring DGIs Juniorstævne. 

 

Link til facebook gruppe: 

 

Læs mere her: Om holdet og forældremøde m.m

DGI Landsdels juniorholdet er et hold som foregår i et samarbejde mellem SHI Gymnastik og Vrå Gymnastikforening. Træningerne vil foregå i Idrætscenter Vendsyssel

Hjørring Juniorhold, er holdet for piger og drenge i 7.-9.kl. Holdet er et landsdelshold, og det er noget særligt. Det er noget særligt fordi, her mødes og samles gymnaster på tværs af klubber. Alle har det samme ønske - flere gymnastiske udfordringer, både når det kommer til rytmisk gymnastik, og også til spring gymnastik. Holdet er for dig, som vil træne mere end én gang om ugen, og som brænder for at lave opvisninger, deltage i stævner og generelt indgå i et større fællesskab, hvor der er gode muligheder for at få nye venskaber, lærer nye bevægelser, rytmiske sekvenser og spring.

Et landsdelshold er et opvisningshold, og du skal vælge om du vil være rytmer, eller om du vil være springer. Det betyder ikke at du er afskåret fra dine venner eller veninder som har valgt noget andet end dig selv. For da Hjørring Juniorhold er ét hold, startes træningen oftest ud i fællesskab, og sluttes på samme vis. Herudover vil det fra sæsonens start blive meldt ud, hvornår der er weekendtræning(er) / lang(e)træning(er). Her deltager alle, og her får du helt sikkert at mærke, at i er ét hold.

Krav til dig som gymnast. Det er et krav, at du er aktiv gymnast på et andet lokalforeningshold i en forening under DGI, og at du deltager aktivt i træningen hver uge. Der er f.eks. mødepligt på sådan et hold og det forventes at du er engageret og positiv i forhold til de udfordringer, du bliver stillet overfor og at man er aktiv til træningerne. Det gælder ikke kun, når man springer eller laver rytme, men også når der skal varmes op, ryddes op, og bydes ind fællesskabet. Hertil forventes det, at du melder afbud til instruktørerne, hvis du bliver syg, eller er forhindret af en anden grund. Til gengæld kan du som gymnast forvente at blive udfordet, få nye venner og indgå i et aktivt fællesskab og få en masse gode oplevelser.

Til foråret vil holdet deltage i forskellige opvisninger rundt omkring i landsdelen. Inden første opvisning vil der være et Minijuniorstævne, hvor der, ligesom til de almindelige opvisninger, vil være mødepligt, og hvor alle Juniorhold 7.-9, kl., fra landsdelen (DGI Nordjylland) møder hinanden og viser deres opvisningsprogram.

 

De tre første træninger og forældre møde d. 19. september kl. 17.15:

De tre første træninger er åbne. Dvs. at du kan komme og kigge eller være med, og på den måde finde ud af, om det er noget for dig. MEN PGA. SMITTE OPSPORING ER TILMELDNING NØDVENDIGT. HVIS HOLDET VISER SIG IKKE AT VÆRE NOGET FOR DIG REFUNDERES PENGENE INDEN 1/10. Forventet informationsmøde for forældre vil være sidst i september - Instruktørerne på holdet vil melde ud når de ved mere.

Kontingent(er):

Det samlede kontingent forventes at ligge omkring kr. 3000. Kontingentet er delt op over to betalinger:

Del 1 (rate 1): Den første del af kontingentet skal betales ved tilmelding (Betaling) og er fastlagt til kr. 1500 (jf. samarbejdsaftalen med DGI Nordjylland).

Del 2 (rate 2): Den anden del af kontingentet forventer vi, skal betales december/januar 2023. Vi bestræber os på, at denne rate ikke over stiger kr. 1.500. Denne rate indeholder betaling af dragt og holdtrøje, Nordjyllands Juniorstævne, weekendtræning(er).


OBS! Det betyder, at rate 2 skal betales hvis dit barn har bestilt en dragt/holdtrøje, deltaget i Nordjyllands Minijuniorstævne og holdets weekendtræning(er). Hertil kan forekomme andre omkostninger som skal dækkes, hvilke vi tillader os at informerer om, i løbet af sæsonen, da det ikke er muligt at forudsige alt.
Det betyder også, at rate 1, er kontingentet og er dækkende for hele sæsonen. Har du betalt dette, har du betalt for hele sæsonen, og det er ikke muligt at få returneret penge.

OBS! Der kan forekomme ekstra betaling til Juniorstævne. Dette informerer vi om, når vi ved mere.

 

Opvisninger:

Pigerne og drengene på Hjørrings Juniorhold (7.-9.kl.) deltager i 4-6 forårsopvisninger i DGI regi. Hertil kommer DGI Nordjyllands Juniorstævne, som er et stævne for alle Juniorhold (Landsdelshold 7.-9.kl) i Nordjylland. Stævnet er opvarmning forud for en masse opvisninger i DGI regi, og Juniorstævnet for alle landsdelshold 7.-9.kl i Danmark. Dette informeres der om når instruktører og kontaktpersoner ved mere.

Holdet deltager selvfølgelig også til den lokale opvisning i SHI den 2. april 2023. En opvisning som afholdes i Vendia Hallen i Hjørring.

Det forekommer at holdet inviteres til andre opvisninger rundt omkring i Nordjylland.

Der meldes ud vedrørende opvisningerne i løbet af december/januar.

Luk