Menu

HJÆLP! SHI Dana Cup 2016

image
Hovedbestyrelsen
01. januar 2016 kl. 17:56

Frivillige hjælpere og ”nye” medlemmer til udvalget søges!

Hvert år kan vi i foreningen bryste os med at få en stor økonomisk indsprøjtning i forbindelse med vores frivillige arbejde under Dana Cup’en i uge 30. Gennem årene har dette arbejde givet flere 100 tusinde kroner som bl.a. er blevet brugt til ungdomsarbejdet i SHI.

Denne økonomiske indsprøjtning er desværre ved at smuldre. Vi mangler folk til at indgå i vores Dana Cup udvalg. Dana Cup udvalget består af frivillige folk, som i fællesskab gerne vil være med til at skabe gode rammer for vores frivillige og gæster under Dana-cuppen. Opgaverne i Dana Cup-udvalget er bl.a. at koordinere vagtplaner, bestille varer, finde frivillige til vagter, lave nye initiativer mm. Når man melder sig til udvalget står man ikke alene. Flere af medlemmerne fra det gamle Dana Cup udvalg vil gerne hjælpe de ”nye” godt i gang.

Hvis ikke udvalgsarbejdet er noget for dig, så kan vi altid bruge frivillige hjælpere før, under og efter Dana Cup ugen. Der vil på et senere tidspunkt blive søgt efter frivillige hjælpere, men vi vil gerne høre fra dig allerede nu.

Indtjeningen under Dana Cup går til hele SHI, så det giver også rigtig god mening at hjælpe, selvom man repræsenterer en anden sportsgren end fodbold!

Udover selve arbejdet som hjælper eller udvalgsmedlem, så er der også masser af hygge og samvær før, under og efter uge 30, ikke at forglemme hjælperfesten fredag i uge 30. – Det er rigtigt fedt at være en del af holdet, når det hele endnu en gang lykkedes!!!J

SHI har brug for din hjælp. Er dette noget for dig kan du kontakte Christian Frost Lauritsen(51541110) eller Thomas Hjermitslev (21997587) fra SHI´s hovedbestyrelse gerne inden den 20. januar.

Luk