Menu

Højene Hallen som selvejende institution

image
Ulla Bangsgaard
13. juni 2016 kl. 20:12
Borgermøde den 26. maj 2016

Torsdag den 26. maj 2016 blev der afholdt borgermøde om Højene Hallen som selvejende institution. Omkring 30 personer mødte op til et par gode indlæg leveret af Bjarne Mølgaard fra Hjørring Kommune og Carsten Skovsgaard fra den selvejende institution omkring Tårshallen.

Indlæggene skulle ses som en inspiration til, hvad rammerne er, og hvorledes man kan komme videre, hvis Højene Hallen skal overgå til at blive en selvejende institution. Især sidstnævnte havde nogle gode ideer og gode råd til processen og hvordan den kan gribes an.

Efter de to indlæg blev forholdene omkring Højene Hallen diskuteret samt, hvilke andre foreninger i Højene, der kunne have interesse i at Højene Hallen og området omkring hallen fortsat ville kunne udvikles. Det blev besluttet, at man skulle prøve at nedsætte en arbejdsgruppe, der kan arbejde videre med tankerne omkring selveje.

Personer, der kunne være interesseret i at deltage i denne arbejdsgruppe er meget velkommen til at henvende sig til SHI’s formand Henrik Mogensen på mail hm@eucnord.dk inden 1. september 2016.

Luk