Menu

Frivillig i SHI

image
16. august 2018 kl. 17:17
Tak til alle hjælpere i SHI

SHI vil endnu en gang sige en stor tak til alle dem, der hjalp under dette års Dana Cup i SHI, til Hjørring Sommerspil samt Coast2Coast. Denne hjælp er uvurderlig og en forudsætning for at vi kan sikre en fortsat udvikling af SHI som forening. Vi håber, at I alle har haft en god oplevelse med at hjælpe til ved disse arrangementer og har lyst til at hjælpe med kommende opgaver i SHI.

 

Det er dog stadig en stor udfordring at få besat alle opgaver/vagter og mange gange er det de samme personer, der tager flere vagter for at planerne kan gå op. I en forening af SHI’s størrelse, med mere end 1300 medlemmer, bør det være muligt at besætte alle disse vagter. Dette kan dog kun lade sig gøre, hvis alle støtter op om de opgaver, der følger med at være medlem i en forening, der er 100% baseret på frivillig arbejdskraft.

 

SHI har oprettet en ”Frivillig”-liste, hvor du kan blive registreret, så du modtager en mail, når kommende opgaver i SHI skal besættes. Det vil selvfølgelig altid være dig selv, der bestemmer, om du har tid og lyst til at tage en sådan opgave. Du kan blive registreret ved at sende en sms til Ulla Bangsgaard på 30755863 eller maile til ulla.bangsgaard@mail.dk.

Luk