Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV AUGUST + Åbent Anlæg 2021

image
Mads Nielsen
10. august 2021 kl. 18:14

Bemærk link til "Forældrefolder" og "Træner/leder folder" herunder

Forældrefolder

Træner/leder folder

Åbent Hus og Åbent Anlæg

Søndag den 15. august er der fra kl. 10-12 åbent hus vedr. den nye omklædningsrum. Mød op og få en gratis pølse, vand eller øl og mød bygherre, SHI og lokale politikere.

Samme dag afholder SHI Åbent Anlæg, hvor de nye 0. til 5. klasse gratis kan komme og prøve håndbold, gymnastik og fodbold i 3 x 30 min. Til slut overrækkes diplom mv.  – vi opfordre alle til at komme og se præmieoverrækkelsen og efterfølgende blive på pladsen, hvor vi har hoppeborge, oppustelig fodboldbane, gratis saft og kaffe hele dagen. Tag madpakken med eller køb i pølsevognen. Teltet er oppe, såfremt det skulle blive regnvejr – ellers tag tæppet med og spis på anlægget.

Kom og deltag – husk at tilmelde barn på vores hjemmeside af hensyn til krav om smitteopsporing: https://www.shi-sport.dk/betaling/tilmelding-til-aabent-anlaeg-15-august/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu starter den nye sæson op

Sommerferien er ved at være slut for de fleste af os. Trods corona fortsat er i samfundet og vi stadig skal passe på, så vil hverdagen igen starte op med arbejde, skoledage – og også sport i SHI.

Vores afdelinger byder i disse dage vores aktiviteter ud. Vi spænder over gymnastik, løb, håndbold, fodbold og badminton. Se mere på vores hjemmeside og bliv også gerne medlem af vores facebook sider (søg ”SHI” – og så vælg afdeling/hold herefter).

I SHI kører vi fortsat med muligheden for at prøve en sportsgren et par gange eller 3 inden man betale kontingent. Bemærk dog i år af hensyn til smitteopsporing, at på gymnastikholdene skal der tilmeldes og betales før man kan komme ind 1. gang. Skulle man så fortryde efter et par gange, vil det være muligt, at få kontakte afdelingen og få refunderet sit indbetalte kontingent.

Værdier og hjælp

Med ny sæson er der også nye trænere, ledere og unge hjælpetrænere/føl. Husk at tage godt imod alle vores frivillige, støt dem og bak op. I forlængelse heraf skal også igen nævnes at vi i SHI ikke kan drive foreningen uden frivillige og hjælp. Det er holdningen i SHI, at vælger man at tilmelde sit barn til sport i SHI, så forventer vi også at man som forældre i et eller andet omfang hjælper henover sæsonen. Vi har masser af opgaver, der skal løses – både faste ugentlige/månedlige opgaver såsom trænergerninger og bestyrelsesarbejde, men også små jobs som passe vagt i pølsevogn, bage kage, køre børn til kamp etc. etc.

Vi har oprettet en hjælpergruppe på facebook til forefaldne arbejdsopgaver henover året, hvor man kan byde ind og tage den specifikke vagt.  Meld jer ind her: ”SHI Hjælper-Netværket”.

Bemærk også at en forhøjelse af kontingent IKKE giver mulighed for at undgå den nødvendige hjælp. Vi har i en forening brug for både kontingent, men så sandelig også den frivillige håndkraft.

I SHI har vi vedtaget nogle spilleregler, værdier og væremåder, som vi fra SHIs side ønsker, at både vores forældre, spillere, ledere, trænere og frivillige følger i respekt for hinanden.  Medsendt dette nyhedsbrev følger ”Forældrefolderen” og ”Træner-leder folderen”. Brug meget gerne 5 min. på at læse disse. Derudover er på vores hjemmesider vores værdier opsat, se linket her:

https://www.shi-sport.dk/klub-info/shi/politikker-og-forretningsgange/vaerdier-og-vaeremaade-i-shi/

 

SHI´s Venner:

Jeg vil også gerne slå et slag for vores støtteforening; ”SHI´s Venner”, hvis formål er at skaffe midler til ungdomsarbejdet i SHI. Midlerne kommer ind via dels hjælp med forskellige arrangementer men også via medlemskab på kun 100 kr. årligt. Indbetal via girokort i Netbank (type 73  + 87823733) og du skal skrive dit navn og adresse. Kontakt alternativt Marianne Porsmose på tlf. 40 14 25 54.  

Deltag også i Klub Lotto for 120 kr. årligt. Se mere på:    

 https://www.shi-sport.dk/klub-info/shi-s-venner/klub-lotto/

 

Opfølgning

Fodboldskole: I uge 31 afholdte SHI Fodbold deres årlige fodboldskole. I år med hele 180 deltagere. Et fantastisk arbejde af Claus Pedersen og Mark Hansen i spidsen sammen med deres unge trænere gav børnene en uge fyldt med fodboldtræning, men også sjov, leg og underholdning. Vi håber at vi også i 2022 kan gentage succesen. Hermed en stor tak til særligt Mark og Claus for det kæmpe arbejde, der er lavet.

Corona: Sygdommen er fortsat i samfundet, og vi kan forvente, at vi også i SHI vil få nye tilfælde, der gør, at vi er nødsaget til mindre akutte nedlukninger. Der meldes ud i holdforum, hvis der sker tilfælde. Vi håber naturligvis på en ny stor nedlukning, og agter at se positivt fremad.

Det Blå Frirum: Til de kommende budgetforhandlinger i byrådet afgøres det, om der bliver afsat penge til det ønskede projekt i SHI. Vi håber og tror på vi primo oktober kan melde positivt ud. Herefter vil et dybere arbejde gå i gang, med en forventning om at Det Blå Frirum vil kunne stå klar medio 2022.

Cafeteria: SHI har valgt at overtage forpagtningen af cafeteriet. I øjeblikket arbejder primært Lars Rasmussen på at klargøre til åbning. I første omgang vil cafeteriet være åben når hallen er åben (når der er sport på anlægget). Der vil være borde, stole og så nye automater. Køkkenet vil alene være åben ved særlige arrangementer/stævner. Formatet for drift af det kommende cafeteria er vi ved at arbejde på. Men som opholdsrum i det daglige vil vi gerne se vores medlemmer, forældre, trænere og ledere benytte lokalet, hygge sig, drikke en sodavand og derved fokus på samvær på tværs og fællesskabet i SHI. Fremover vil det i caferiet alene være muligt at betale med kort og/eller mobilepay.

Sikkerhed: I samarbejde med Højene Skole og kommunen er vi blevet enige at opsætte knallertchikane på stisystem ved hallen, opsætte ”stophegn” ved udgang vest ved hal og andre små initiativer for at forbedre trafiksikkerheden.

Til sidst vil jeg ønske alle en god sæson. Husk at bakke op om de frivillige i SHI – og endnu bedre; bliv frivillig i SHI. Derved går du som forælder forrest og viser et godt eksempel for dit barn. Det er liv eller død for en forening som SHI, at vi finder nye frivillige. Herudover er det sjovt, og giver et dejligt fællesskab og samvær.

 

/Mads, SHI

Luk