Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV november 2021

image
Mads Nielsen
12. november 2021 kl. 19:06

Kære SHI´er

Et lille update fra SHI. Vi kører alle på med hver vores sportsgren, nogle flere. Det er fantastisk. Tak for opbakningen til trænere og ledere. Vinteren er nu ved at melde sin ankomst for alvor, med både mørke og kulde – sneen lader vente på sig. Vi aner dog nu en anden udfordring, nemlig Corona som vi virkelig håber IKKE skal påvirke os på samme måde som vi har oplevet de seneste 1,5 år. Opfordringen fra os er at holde den sunde fornuft; vaske hænder og følge sundhedsmyndighedernes generelle vejledninger og retningslinier. Vi følger løbende udviklingen. For nuværende er vi i vores cafeteria underlagt tjek af coronapas, såfremt vi har åbent. Blot til info.

I SHI har vi nogle særlige fokuspunkter, bl.a. Samarbejde på tværs af afdelinger, Sikrer fastholdelse og udvikling af SHIs medlemstal og antallet af frivillige samt den gode kommunikation.

Vi håber at I som forældre og udøvere både mærker dette, men også selv bidrager til dette. Aktuelt har vi bl.a. et fokus på at vores unge mennesker godt kan prøve andre sportsgrene af i SHI i en periode indtil en netop afsluttet sportsgren måske ”holder ferie”. Vores udgangspunkt er at vi vil sørge for at børnene bliver I og omkring SHI, prøver andre sportsgrene for at udvikle sig, og at vores trænere og ledere bistår med at udvikle nysgerrigheden ved vores medlemmer. Så tøv ikke med at sende dit barn til en helt ny sportsgren i SHI

I SHI har vi siden sommerferien haft godt gang i hal og anlæg. Vi har afholdt stævner, Åbent Anlæg, SHI Cup mv. – Tak til alle frivillige der har hjulpet os. Det har været en fornøjelse og vi synes selv at vores arrangementer har været rigtig gode!

Cafeteria

Cafeteriet er kommet hjem på SHIs egne hænder, i det vi forpagter det. Vi holder ikke fast åbent, men rummet er åbent under den forudsætning at vores brugere behandler det ordentligt – indtil videre ingen problem. Vi ønsker at holde åbent til diverse stævner og håber også på at hjælpere melder sig til disse forholdsvis korte vagter af få timer til at lave pølser, pommes frites og sælge sodavand. Der vil og skal altid være min. én person over 18 år som cafeteriahjælper og der skal altid min. være 2 til stede. I løbet af 1. kvartal 2022 er det planen at Hjørring Hallerne vil igangsætte en let renovering af cafeteriet. Det glæder vi os til.

Samarbejde

Samarbejdet med Hjørring Hallerne (og kommunen generelt) er rigtig godt. I samarbejde med disse forsøger vi at skabe de bedste rammer for hal og anlæg. Vi har bl.a. fokus på forbedret lys og trafiksikkerhed på sti vest for hallen, udvikling af cafeteria, samarbejde omkring kommende projekter generelt.

Vores udvalg gør et kæmpe stykke arbejde med at holde det daglige arbejde, som der følger med, ved at drive en forening med over 1.000 medlemmer og ca. 180 frivillige trænere og ledere. Husk at kippe med hatten når I ser en frivillig – og endnu bedre, overvej gerne selv at blive en del af det frivillige korps. Tøv ikke med at komme og spørge, og byd meget gerne ind på vagter til diverse aktiviteter. Det er sjovt, lærerigt og vi er med til at vise vores børn at frivilligt arbejde er givtigt.

Det Blå Frirum

Arbejdet med Det Blå Frirum ligger bestemt ikke stille. Det er fortsat vores forventning at vi kan gå i jorden primo 2022. Der ligger rigtig meget arbejde i planlægning, tilbud, tilladelser, entrepriser mv. for at sikre at vi får det bedste og mest muligt ud af vores egne penge. I tilblivelsen af Det Blå Frirum spiller samarbejdet både internt i SHI mellem afdelinger, og eksternt med kommunen, Hjørring Hallerne, Nordvestskolen og også andre interessenter (herunder mulige brugere) en kæmpe rolle. Vi håber at vi om 7-8 måneder står med et helt fantastisk anlæg til gavn og brug for alle aldre. Følg mere på vores facebookside.

Sideløbende er vi ved at arbejde med vores sponsorer, som har en enorm betydning for driften i vores klub. Vi har lige landet et super flot støttebeløb til etableringen af Det Blå Frirum. Samtidig er vi ved at lægge sidste hånd på en helt sublim hovedsponsor-aftale for SHI. Disse præsenteres inden jul, og samtidig er vi naturligvis håbefulde på, at vi kan indgå endnu flere sponsoraftaler, hvor Det Blå Frirum vil blive et optimalt udstillingsvindue for SHIs sponsorer. Er du potentiel sponsor eller kender du én, så tag fat i Forretningsudvalget. Vi har brug for jer alle. Skriv på dbf@shi-sport.dk

Til sidst husk at gode idéer, ønsker mv. altid er velkommen – tøv ikke med at sende dem til os.

Husk lige... 

Bak op om SHIs Venner som er støtteforening, hvis formål er at skaffe midler til ungdomsarbejdet i SHI. Midlerne kommer ind via dels hjælp med forskellige arrangementer men også via medlemskab på kun 100 kr. årligt. Indbetal via girokort i Netbank (type 73  + 87823733) og du skal skrive dit navn og adresse. Kontakt alternativt Marianne Porsmose på tlf. 40 14 25 54.  

Deltag også i Klub Lotto for 120 kr. årligt. Se mere på: https://www.shi-sport.dk/klub-info/shi-s-venner/klub-lotto/

Tjek vores værdier for SHI: https://www.shi-sport.dk/klub-info/shi/politikker-og-forretningsgange/vaerdier-og-vaeremaade-i-shi/ hvor vi bl.a. fortæller om vores ønske for indbyrdes respekt, den gode tone og samarbejdet på tværs.

Tak til udøvere, trænere og ledere. Uden jer alle var der intet SHI!

Luk