Menu

Nytårshilsen fra SHI

image
Mads Nielsen
30. december 2021 kl. 09:57

På vegne af Forretningsudvalget i SHI, vil jeg gerne starte med at ønske alle udøvere, forældre og frivillige i SHI en rigtig god nytårsaften i morgen.

Med året på hæld kan vi konstatere, at vi slutter på næsten samme måde som vi startede; med stor negativ påvirkning af Corona. Vi forsøger at finde bedst muligt rundt i alle de restriktioner, anbefalinger og krav vi imødegår under pandemien. Vi beklager for de gener det har og får for alle, men vi navigerer ud fra anbefalinger fra vores idrætsforbund og ud fra at alle skal være mest muligt trygge i deres færd i SHI.

Vores fokus vil i 2022 fortsat være at arbejde på vores målsætninger og fokuspunkter i Forretningsudvalget, som bl.a. særligt går på:

  • Øge antallet af medlemmer samt også af frivillige
  • Fokusset på samspillet mellem foreningens afdelinger og medlemmer med det in mente at ”SHI er én forening”
  • SHI skal være en breddeklub, hvor alle er velkommen så længe man lever efter foreningens værdier og forretningsgange.

Vi arbejder bl.a. konkret på følgende:

  • I samarbejde med Hjørring Hallerne renoveres vores cafeteria primo 2022
  • Vi ønsker at tilknytte et cafeteriaudvalg, der kan hjælpe os med at skabe et naturligt samlingspunkt. Ønsker man at deltage og byde ind så skriv til Ulla Bangsgaard 
  • Afholde fællesarrangement for alle frivillige i SHI for at drøfte samarbejde, blå tråd og muligheder.
  • Afholde sponsorarrangement og forbedre sponsorkoncept
  • Opføre projektet ”Det Blå Frirum”
  • Finde nye muligheder for eksempelvis ældresport, nye sportsgrene og lignende for at fremme motionstilbuddet i Højene.

Derudover vil vi forsøge fortsat at understøtte vores afdelinger bedst muligt i deres store daglige arbejde. En kæmpe tak til både trænere, instruktører, føl, hjælpetrænere, Fredagshold m.fl. – men særligt også til vores bestyrelsesmedlemmer i udvalgene som ofte udover at være trænere også arbejder med det administrative arbejde i bestyrelsen.

En stor tak skal lyde til vores frivillige som muliggør, at vi har en masse børn og unge, der dagligt kan dyrke håndbold, gymnastik, fodbold og løb. Vi skal gerne have flere frivillige til at hjælpe med at træne, organisere, arrangere og afholde. Sammen er vi stærkere, og det fællesskab vi sammen kan styrke med de frivilliges arbejde er alt sliddet værd, når vi ser de unge mennesker hygge sig sammen med motionen som bindeleddet. Vi har brug for frivillige så tøv nu ikke med at melde dig. Som nævnt før er vi interesseret i mange frivillige så det ikke bliver en byrde, men en glæde at være frivillig.  I øvrigt tak til alle jer nye frivillige som kom til i 2021.

Der skal også ske en tak for året 2021 til vores samarbejdspartnere, med hvem vi ikke kan drive en forening uden. Særligt Hjørring Kommune i form af henholdsvis Nordvestskolen, Park og Vej og Hjørring Hallerne er vi nærmest dagligt i kontakt med.

Herudover er vi belønnet af vores trofaste sponsorer, som bidrager til vores drift, således vi økonomisk har muligheder for at give vores medlemmer en masse muligheder. Se vores sponsorer på vores hjemmeside, forsiden - og støt gerne alle vores sponsorer.

Vores mål er hver dag at skabe et SHI, der er bedre, sjovere, større og skønnere end dagen før. Har I ønsker eller input til, hvordan vi sammen kan løfte SHI, så tag endelig fat i os. Ring eller skriv også gerne til mig eller til andre i Forretningsudvalget.

Til sidst ønsket om et rigtig godt Nytår til alle

PS: Støt etableringen af ”Det Blå Frirum” med et økonomisk tilskud og opnå samtidig fradrag i skatten. Se link: https://www.dbu.dk/klubservice/fundraising/gaveindsamling/?id=71     Følg indsamlingen på vores facebookside med ugentlige status på vejen mod målet på kr. 100.000.

På vegne af Forretningsudvalget

Mads Nielsen

40619490  / man@sparv.dk

Luk