Menu

PRESSEMEDDELSE Adventsgave 1. søndag i advent – SHI får lokalt stort sponsorat til «Det Blå Frirum»

image
28. november 2021 kl. 10:45

Arbejdet i SHI med etableringen af Det Blå Frirum kører fortsat hårdt på. 

Vi er i fasen, hvor endelig plantegning er vedtaget og valget af entreprenører er nært forestående. Ansøgning om landzonetilladelse sendes ud til Hjørring Kommune og vores drøm er, at vi går i jorden februar 2022 med en forventet færdigmelding juni 2022, hvor vi således vil kunne præsentere fodboldbaner i kunstgræs, 2 padeltennisbaner, løbebane, petanque, højdespring, kuglestød samt ikke mindst multiområde på kunstgræs til brug for bl.a. håndbold, floorball – ja kun fantasien sætter grænser.

Nordvestskolen bliver bruger af anlægget i dagtimerne og SHI primær bruger i aftentimerne. Derudover håber vi på at skabe et miljø, hvor der er plads til samvær, fællesskab og motion for alle borgere, hvor vi kunne tænke svage borgere, børnehavebørn, plejehjemsbeboere m.fl.  Vores cafeteria vil her også kunne være et aktiv, som kunne bringes i spil. Vores vision er at være det lokale samlingspunkt, at sætte fokus på øget fællesskab og socialt samvær, hvor motionen som udgangspunkt er det fælles fokus.

Med en etableringssum på over 6 millioner eksklusive moms har der været stort fokus på det økonomiske fundament. SHI går ind i projektet med en egenfinansiering på 2,5 millioner. Derudover har Hjørring Kommune tilsvarende bevilget 2,5 millioner. Restfinansieringen vil skulle ske via fonde, sponsorater og private donationer.

SHI går i de næste uger i luften med fokus på kontakt til sponsorer for at få støtte. Vi vil arbejde på bandesponsorater for derved at vise sin støtte til Højene området og SHI. Samtidig arbejder vi på en privat donationsmulighed, hvor man som privatperson kan opnå fradrag i sin skat. Vi kommer ud og ”larmer” mere om dette i nær fremtid.

SHI arbejder med en snarlig relancering af sponsoratprogram, hvor målet er at bidrage til større synlighed for både nuværende og nye sponsorer, for derved at anerkende og vise, hvilken kæmpe betydning de har for vores virke i SHI.

Dog er det lykkes SHI allerede nu at få aktiveret et stort sponsorat, som er direkte tilskud til etableringen af Det Blå Frirum:

 

Velkommen til Supervin

Supervin træder ind i SHIs nye sponsorprogram som Hovedsponsor i 2022 med en særdeles flot støtte til Det Blå Frirum på hele kr. 100.000. Vi er fra SHIs side meget taknemmelige for dette flotte beløb, som bevirker at vi når muligheden for at komme tættere på målet med at rejse den samlede kapital til det endelige Frirum. Mads Jensen har selv kontaktet SHI for at vise sin interesse for etableringen, og har udvist et stort ønske for at bidrage til udvikling i lokalområdet.

Som med alle vore andre sponsorer ønsker vi at appellere til, at vi støtter op om vores sponsorer.
Vi siger tak til Mads Jensen & co, og håber samarbejdet rækker langt ud i fremtiden.

 

Er du vores næste sponsor – stor som lille. Vi modtager alt med den dybeste taknemmelighed.

Tøv ikke med at kontakte nedenstående – måske vi kommer først 😊

Kontakt:

Sponsorchef Leif Højmark: 50 92 73 09

Formand Mads Nielsen: 40 61 94 90

dbf@shi-sport.dk

Luk