Menu

PRESSEMEDDELSE Adventsgave 2. søndag i advent – Ny samarbejdsaftale med Nordvestskolen

image
05. december 2021 kl. 10:09

I vores fortsættelse af adventskalenderen, offentliggør vi i dag i anledning af 2. søndag i advent en udvidelse af vores samarbejde med naboen; Nordvestskolen

Som naboer er vi afhængige af hinanden. Et velfungerende samarbejde med Nordvestskolen har vi i dag, hvor vi deler om brug af Højene Hallen og også om de udendørs arealer. Nordvestskolen i dagtimerne og SHI som bruger fra eftermiddag, aftner og i weekender. Vi nyder bl.a. begge godt af Hjørring Hallerne, som dagligt sørger for at hallen er rengjort og klar til brug.

Samarbejdet i dag inkluderer også, at skolen lejer sig ind på Multibanen, som drives af SHI. Begge parter er glade for samarbejdet, som betyder at skolebørnene har en legeplads i frikvarterne, at SFO´en har plads til spil og leg efter skolen, men også at alle vi andre kan gøre brug af Multibanen derudover.

Vi udvider samarbejdet

Som følge af SHI´s planer med Det Blå Frirum, var det fra starten et kardinalpunkt at Nordvestskolen helst skulle være en deltager. Ikke mindst som følge af vores visioner om at anlægget skulle benyttes mest muligt. Derudover også i den henseende, at Nordvestskolen kunne være en del af den finansiering som vi kigger ind i, men anlægssum på over 6 millioner.

Det er lykkes os at finde en samarbejdsaftale, hvor Nordvestskolen lejer sig ind på Det Blå Frirum, så de sikrer sig 1. prioritet i tidsrummet 8-16 i hverdagene. Til gengæld får skolen et areal til brug for leg, spil og udfordring. Helt konkret tilbydes skolen også med Det Blå Frirum en optimal mulighed for afholdelse af overbygningens eksamensfag, Idræt, hvor der skal kunne dyrkes bl.a. løb, højdespring, spydkast, længdespring mv.

Derudover er det oplagt at skolen også prøver udfordring med padeltennis og nogle af de andre små aktiviteter der forventeligt muliggøres på anlægget. Det kunne være floorball, håndbold mv.

Fra SHIs side er vi utrolig glade for, at Nordvestskolen kunne se sig selv i et øget samarbejde med os, således vi får mulighed det fantastiske frirum, nu også til stor gavn for skolens elever.

Vi ser frem til et – fortsat- godt samarbejde med Nordvestskolen og takker skoleleder Michael Harritslev, skolens bestyrelse og skolens ansatte for drøftelser, input og arbejde ifht. Det Blå Frirum.

Luk