Menu

PRESSEMEDDELSE Adventsgave 3. søndag i advent – NY HOVEDSPONSOR I SHI

image
Mads Nielsen
12. december 2021 kl. 09:27

Vi fortsætter vores adventskalender – og denne 3. søndag har vi særligt glædet os til. Vi kan nemlig præsentere et nyt stort hovedsponsorat for foreningen SHI.

Sponsoratet kommer efter længere drøftelser og med baggrund i at SHI er kommunens største idrætsforening, at der bakkes godt op arbejdet via frivillighed, at foreningen er flerstrenget og ikke mindst at foreningen med den kommende etablering af Det Blå Frirum tager et stort skridt fremad som en forening, der går forrest i tankerne om at forene lokalsamfundets aktører.

Velkommen til Sparekassen Danmark som ny hovedsponsor

Sparekassen Danmark bidrager med en helt fantastisk opbakning til SHI. Der er indgået en 3 årig aftale, der er i en liga for sig selv, og det er med utrolig stor stolthed, at vi laver aftalen med Sparekassen Danmark.  Formand for Sponsorudvalget; Leif Højmark Pedersen udtaler: ”Med aftalen sikrer vi en stor ro under det økonomiske fundament, særligt i de første startår med Det Blå Frirum, som er foreningens største investering nogensinde. Sparekassen Danmark viser med sit sponsorat, at de mener det alvorligt, når de siger de bakker op om de lokale foreninger”.

Sparekassen Danmark er Danmarks største garantsparekassen, med 54 afdelinger rundt omkring i landet, og hvis værdier er sund fornuft, handlekraft og lokal forankring.

Fra afdelingsdirektør Søren Kjær Christensen lyder det: ”Vi var ikke i tvivl, da vi fik muligheden for at støtte SHI, som virkelig har stor betydning for Højene og Hjørring området. Flere af os ansatte i Sparekassen har selv aktive børn i foreningen, og vi mærker på tættest hold, hvad det vil sige, at være tilknyttet en aktivitetsrig forening med gode forhold, fantastiske frivillige og glade børn”.

SHIs værdissæt er iflg. Søren Kjær Christensen værd at støtte op om, og nævner bl.a. fokusset på breddesport, fællesskab, respekt og frivillighed. ”Med corona-epidemien over os har vi oplevet ulemperne ved adskillelse og det manglende fællesskab. Vi ønsker at bidrage til SHIs målsætninger, og særligt med etableringen af Det Blå Frirum synes vi der skabes grundlag for aktiviteter til gavn for hele lokalsamfundet agtet alder” slutter Søren Kjær Christensen.

 

Også støtte fra Sparekassen Danmarks Fond

I forbindelse med den nye hovedsponsoraftale kom afdelingsdirektør Søren Kjær Christensen og regionsdirektør Casper Nissen Larsen forbi Højene, og med sig havde de også en check til SHI på 50.000 kroner. Pengene er støtte fra Sparekassen Danmarks fond, hvor SHI havde søgt midler til etableringen af Det Blå Frirum. Sponsorformand Leif Højmark Petersen tager imod checken og takker også Søren og Casper for det nye hovedsponsorat.

Luk