Menu

Fra formand Mads Nielsen: NYHEDSBREV NOVEMBER 2022

image
Mads Nielsen
21. november 2022 kl. 18:23

Kære SHI´er

Årets sidste måned banker på. Det er snart tid til at gøre status for 2022, hvor vi heldigvis efter 2 år med corona har haft et dejligt normalt år. 

Det har dog også stillet krav, at komme tilbage i god gænge efter en corona periode, hvor vi godt kan mærke, at det var lidt svært at få udøverne retur i hal og på bane igen. De frivillige kræfter har også haft behov for lige at blive kickstartet. 

Vi har gang i rigtig mange gode ting i SHI. Vores afdelinger i gymnastik, håndbold, fodbold og løb er i gang på højt niveau. Vi er i gang med opførslen af det største foreningsdrevne ikke-kommercielle projekt i kommunen, Det Blå Frirum. Forventningen er at fodbold og padel kan spilles fra nytår, mens den resterende del (håndbold, beachvolley, strandhåndbold, løbebaner, højdespring, teqball mv.), af hensyn til frost, sne og blæst, må vente til foråret med færdiggørelsen.

Vores cafeteria, som "kom hjem" til SHI i januar, kører rigtig godt. Vi mærker stor opbakning til både at opholdes sig i cafeteriet, købe i cafeteriet og også hjælpe med at passe cafeteriet. 

I næste weekend har vi arbejdsweekend, hvor vi shiner 2 mødelokaler op med maling.  Alt i alt sker der rigtig meget i SHI, og om 2 uger mødes også alle bestyrelses- og udvalgsmedlemmerne i SHI for sammen at sætte fokus på emner som fremtid, frivillighed, kommunikation og udviklingspotentiale. For vi vil nemlig gerne udvikle os. Her kunne man eventuelt tænke ind i emner som:

- Med Det Blå Frirum som kickstarter at bidrage til at blive områdets samlingspunkt for alle aldre uanset sport eller ej

- Arbejde på en opgradering af Multibanen i samarbejde med skolen

- Udnytte tidsrummet kl. 13-17 i hallen

- Skabe miljø der indeholder bl.a. fællesskab, sammenhold, positivitet, nærvær, respekt m.fl. 

- Skabe større relationer til nærområdet og bidrage til nye muligheder med eksempelvis dagtilbud, plejecenter, skole, specialeområdet mv. 

- Opstarte nye tilbud som kunne være Padelklub, bordtennis, e-sport, lektiecafe, cafehygge, Unge-aftner og/eller andre tilbud 

- Blive en samværsforening med mange frivillige, der med sport i fokus, skaber rammer for at danne fællesskaber, der giver det enkelte individ lyst til at lege, røre sig, hygge, samles og udvikle sig. 

SHI vil gøre en forskel i vores samfund. Vi vil være den moderne samværsforening med idrætten i absolut fokus, men med fællesskabet som bindeleddet. 

Med de store planer følger også behovet for flere hænder og for økonomi. Særligt den frivillige hjælp er altafgørende for om SHI lykkes på sigt. Vi har så mange gode folk, der yder et fantastisk arbejde, men vi vil så gerne have lidt flere. Hjælp os derfor gerne; meld dig som frivillig hvis ikke allerede du har stiftet bekendtskab med dette - og prik gerne naboen, kammeraten eller familiemedlemmet på skuldren. Vi nøjes med lillefingeren og tager ikke hele armen

De sidste opfordringer er:

- Klap den frivillige på skulderen. 

- Meld jer til halfest i Højene den 4/2-23 (https://www.shi-sport.dk/klub-info/halfest/halfest-information/)

- Følg SHI på hjemmesiden og på vores respektive facebooksider

Mvh Mads

Formand, SHI

Luk